Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Bez šminke zvjezdani je izgled nemoguća misija

Bez šminke zvjezdani je izgled nemoguća misija
8

Bez vojske stilista, vizažista i frizera i najsjajnije svjetske zvijezde gube svoju čar. Za razliku od njih 'obične' žene znaju za korektor i puder

VIDEO

Svjetske zvijezde, kao i mnoge žene, imaju prištiće, podočnjake i sivi ten, što samo dokazuje da je njihova ljepota često posljedica napornog rada brojnih stilista, vizažista i frizera zaduženih za njihov besprijekoran izgled na crvenom tepihu. No trebale bi znati da “casual” izdanje kojim često plaše paparazze ipak ne podrazumijeva izlazak iz kuće bez trunke šminke, masne kose i u pidžami. Za razliku od njih, većina “običnih” žena upoznata je s čarima pudera, korektora i rumenila pa će rijetko koja prirodan izgled samo tako prepustiti kritici prolaznika ili jačeg spola.
A zašto i bi ako su im, da zablistaju, potrebne tek dvije minute. Potez korektorom izbrisat će podočnjake u sekundi, a malo rumenila licu vratiti svježinu. Tanki sloj balzama ili melema nahranit će usnice i dati im neodoljiv sjaj. Dodaju li koju minutu za nanošenje sloja maskare ili pudera u kamenu koji matira lice, izgledat će besprijekorno s minimalnim make upom.
Kosa u repu ili pundži prikrit će masnu kosu ili izrast te naglasiti crte lica. One s problematičnim tenom spasit će sloj mineralnog pudera koji se stapa s tenom i ujednačuje ga.

>>>Iako je prirodna ljepotica, američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez najbolje izgleda preplanula. Osim kreme za samotamnjenje, ovakav izgled postiže se nanošenjem bronzera na “strateške” točke - čeljusnu i čeonu te nosnu kost i jagodice. Rumenilo ružičasto-smeđe nijanse u kombinaciji s istom bojom sjenila i sjajila stvara ravnotežu gornjeg i donjeg dijela lica. Oči su naglašene umjetnim trepavicama.

>>>U slučaju američke glumice Alicije Silverstone potrebni su jači “zahvati”. Osim tekućeg pudera s jakim stupnjem prikrivanja, sjaj lica ublažen je slojem pudera u prahu. Obrve definirane sjenilom naglašavaju pogled, a rumenilo u nijasi marelice brišu sivilo tena. Sjenilo nijanse starog zlata u kombinaciji sa smeđom olovkom na gornjim i donjim kapcima vizualno povećavaju oči i otvaraju Alicijin pogled.

>>>Puder sa svjetlucavim česticama u nijansi marelice ističe prirodan sjaj Barbrina lica i daje mu svježinu. Tuš na gornjim kapcima naglašava njene oči.

>>>Tekući puder, osim što štiti od štetnog utjecaja hladnoće na kožu, ujednačava ten te omogućuje postojanost ostalog make upa. Rumenilo - i to je to.

>>> Tek tračak šminke naglasio bi prirodnu ljepotu američke glumice Jessice Biel. Ipak, zahvaljujući savršenom tenu i svježem licu, i ovakav “look” prolazi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'