Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Bik (20.4. - 20.5.) iduće godine će napredovati u karijeri

Bik (20.4. - 20.5.) iduće godine će napredovati u karijeri
4

Iduća godina donosi dobro zdravlje. Istodobno odnosi s bliskim ljudima neće biti sjajni, što će se odraziti na vašem raspoloženju. Tražit ćete smisao života

VIDEO

Tijekom sljedeće godine imat ćete veliku potrebu promijeniti život te ga osmisliti na način koji zadovoljava vaše duhovne i kreativne potrebe. Kako biste to učinili, nastojat ćete ostvariti stanje mira. Odvajat ćete se od okoline i nastojati što više vremena provesti sami sa sobom. Ipak, ovaj zemljani znak se konkretno izražava, pa će tako i u duhovnom razdoblju Bikovi ostati nadasve praktični. 

Ova godina bila je ispunjena različitim ljubavnim iskušenjima, koja su prilično uzdrmala stabilnost vaše veze. Slične probleme možete očekivati i krajem ožujka sljedeće godine. Nastojat ćete što bolje izgledati i zato ćete se jako truditi. Zbog toga ćete se brinuti za tijelo, piti vitamine i odlaziti na različite tretmane. Vaš društveni život bit će vrlo aktivan.

Tijekom čitave godine izlazit ćete s prijateljima i iskorištavati svaku priliku da se dobro zabavite. Početkom ožujka bit će razdoblje snažnog izražavanja seksualnosti, a moguća je i avantura.

SAVJET GODINE

ONA - Već dulje se povlačite u drugi plan i drugima prepuštate vodeće uloge. Sad je vrijeme za velike promjene. Uz malo više hrabrosti izborit ćete se za ono što vam je već odavno trebalo pripadati.

ON - Budite što konkretniji pri planiranju budućnosti i odviknite se od preuzimanja uloge žrtve. U kontaktima s nepoznatim ljudima uvijek si ostavite malo vremena da vidite njihove namjere.

OBITELJ

Odnosi s bližnjima i rodbinom bit će prilično napeti i podložni naglim promjenama. Svi će biti uznemireni te skloni svađanju i zbog najbeznačajnijih stvari. Pokušajte biti što mirniji i previše ne raspravljati. Trzavice zbog sitnica oduzet će vam jako puno energije te vas iscrpljivati, a pritom neće doći do nikakvog pomaka nabolje. Osobito će biti osjetljivi odnosi s roditeljima. Oni će vam nastojati nametnuti svoju volju, što će vas prilično iritirati, pa ćete gubiti kontrolu.

ZDRAVLJE

Tijekom 2011. godine vaše zdravlje bit će gotovo pa sjajno. Bit ćete u dobroj kondiciji i nećete se puno uzrujavati zbog sitnica. Ipak, preporučujemo vam da malo više pažnje posvetite grlu, koljenima i leđima. Uz svakodnevno opuštanje i dovoljno kretanja u prirodi možete biti sigurni da se neće pojaviti ni najmanji problem. Ono što vam najviše može ugroziti zdravlje su loši odnosi s prijateljima i partnerom.

LJUBAV

U sljedećoj godini neće biti previše iznenađenja na području ljubavi. Oženjeni će ostati u braku, a oni koji su sami, teško će ostvariti ozbiljniju i trajniju vezu. U drugom dijelu sljedeće godine doći će do komplikacija u odnosima i razbuktavanja emocija. Bit će to neka vrsta ispita koji će na svjetlo dana iznijeti sve nedostatke postojećih veza. Promijenit ćete pristup ljubavi i puno manje vjerovati onima koji su s vama.

POSAO

Prva tri mjeseca iduće godine neće biti nikakvih važnijih promjena na području posla i karijere. Sve će biti vrlo prosječno i ustaljeno. Sredinom ožujka doći će do velikog preokreta i otvaranja novih mogućnosti. Vaše želje će se odjedanput početi ispunjavati neopisivom brzinom i dovesti vas u priliku ostvarivanja većih financijskih dobitaka. Dobivat ćete pomoć sa strane i svi će biti jako blagonakloni.

KAKO ZAVESTI BIKA

Bikovi obožavaju stabilne i povjerljive ljude koji kod njih ostavljaju osjećaj sigurnosti. Tijekom upoznavanja nemojte ići na prvu loptu. Budite pažljivi i strpljivi. Bikovima ćete se najlakše približiti ako ih pozovete u svoj dom i skuhate im nešto ukusno. Neka negdje u blizini obvezno bude i boca domaćeg vina. Kad konačno ostvarite fizički kontakt, obvezno idite do kraja. Iako to skrivaju, Bikovi su prilično senzualni.

NAJBOLJE SE SLAŽU: 

Bik - Škorpion 
Iako je riječ o burnoj vezi, s predstavnicima ovog znaka moći ćete najviše napredovati na putu do ispunjenja.

NAJLOŠIJE SE SLAŽU:

Bik - Strijelac
Vas dvoje potpuno različito pristupate životu. Kad biste trebali biti zajedno, uvijek se nađe nešto što vas razdvoji.

KAKVI SU U VEZI

ONA - Uvijek vodi računa o materijalnoj egzistenciji. Treba joj puno vremena da nekog prihvati, no kad se odluči, onda je privržena. Iako to ne pokazuje, i njoj treba senzualnost.

ON - Voli glumiti zaštitnika koji vodi računa o sigurnosti izabranice. Iako u seksu nije previše maštovit, inzistira na redovitim odnosima u kojima traži emocionalnu bliskost.

KARAKTERISTIKE BIKA

• pouzdan • uporan • praktičan • prirodan • iskren • konstruktivan 

SRETAN BROJ: 6

Loše razdoblje: Kolovoz, rujan - Vrijeme je za naplatu dugova iz prošlosti. Odnosi s okolinom bit će vrlo napeti i stalno će vas netko zbog nečeg optuživati. Pokušajte se smiriti.

Loš dan 12. kolovoza - Moguća je nepredvidljiva kriza u odnosima s partnerom. Za održavanje veze bit će potrebno iskreno porazgovarati i ukloniti sve sumnje.

Dobro razdoblje: ožujak, travanj - Život će odjedanput postati puno dinamičniji i zbog sretnih okolnosti dobit ćete priliku ostvariti ciljeve. Prihvatite pomoć nekog vrlo utjecajnog.

Dobar dan: 24. ožujka - Bit ćete na vrhuncu snage i lako napredovati do vrha. Uz pomoć nekog sa strane moguć je veći novčani dobitak. Uživajte u ljepoti ovog svijeta te se veselite.

Poznati Bikovi:

Al Pacino 25.4.1940.
Harvey Keitel 13.5.1939.
Pierce Brosnan 16.5.1953.
Penelope Cruz 28.4.1974.
Cate Blanchett 14.5.1969.
Julie Benz 1.5.1972.
George Clooney 6.5.1961.
Megan Fox 16.5.1986.
Severina Vučković 21.4.1972.
Robert Pattinson 13.5.1986.
Mustafa Nadarević 2.5. 1943. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi