Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

Bikovi su prirodno talentirani, a Ribe mogu biti mračne i zle

Bikovi su prirodno talentirani, a Ribe mogu biti mračne i zle

TATE PO HOROSKOPU Svi bi željeli Bika za tatu, a jao si ga onima koji imaju Ribu. Djevice najviše očekuju od djece, Vage su pravedne, a Jarčevi će ih razmaziti

VIDEO

Ovan

Ovan može biti sjajan obiteljski čovjek koji će potaknuti djecu da sanjaju te ih nasmijavati do suza. No često ima potrebu kontrolirati i strpljenje mu nije jača strana.

Bik

Bikovi su poznati po staloženosti i stoje čvrsto na zemlji. Iako mogu biti tvrdoglavi, to ih potiče da budu strastveni oko obitelji. Prirodno su talentirani za očinsku ulogu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Blizanci

Tate Blizanci često imaju dva lica. Jedan trenutak su smireni i suosjećajni, igraju se i zabavljaju, a sljedeći se zatvaraju u četiri zida, radeći na nekom projektu.

Rak

Rakovi su nježni i pažljivi očevi. Plaču (ako ne izvana - iznutra definitivno) kad i dijete plače jer ih duboko pogađaju njihovi osjećaji.

Lav

Lavovi su spremni na igru do beskonačnosti. A tvrdoglavost, iako ih ponekad čini nepopustljivima, pomaže im u discipliniranju djece.

Djevica

Djevice ne ugađaju svakoj želji. Privrženi su, ali traže red i disciplinu te puno očekuju od djece.

Vaga 

Vage su super tate, posebno kad imaju više djece. Žele biti pravedni, ali su i neodlučni.

Škorpion

Škorpioni mogu biti jako intenzivni, ozbiljni su i ponekad prestrogi. Dobra strana im je znatiželja i žele znati sve o svojoj djeci.

Strijelac

Strijelci su zabavni i avanturističkog duha. Mogu biti sjajni tate, no ako ih se previše sputava, postaju nemirni i uzrujani.

Fotolia

Jarac

Tate Jarčevi su odlučni, vole planirati aktivnosti za djecu. Mogu i pretjerati u želji da budu najbolji očevi i razmaziti djecu.

Vodenjak

Tata Vodenjak može biti problem djeci kojoj je potrebna rutina. No potaknut će ih na istraživanje, kreativnost i umjetničko izražavanje.

Ribe

Ribe su emotivne i umjetničke duše, a minus im je što u trenu mogu postati mračni i zlovoljni. Ne mogu se dulje usredotočiti na jednu stvar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje