Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bila je medicinska sestra, a sad zarađuje milijune na YouTubeu

Britanka je radila kao medicinska sestra, a onda je odlučila pokušati s online prodajom. 'Ako mogu svi, mogu i ja, nisam ništa manje zanimljiva', pomislila je Antonella koja danas zarađuje milijune

Medicinska sestra Antonella Birollini iz Manchestera nikad nije mislila da će preko noći postati poznata. No kad joj je loše zdravlje počelo utjecati na posao, odlučila je da je vrijeme za promjenu.

- Voljela sam posao medicinske sestre na psihijatriji, ali mi je postalo preteško kontrolirati pacijente, pa sam se morala povući i dati otkaz u 37. godini - ispričala je Antonella, koja kaže kako je nakon toga dobila posao kao recepcionarka kod liječnika opće prakse, što je bilo puno lakše od onoga što je do tada radila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonella Brollini (@antonellauncensored)

A onda se 2017. godine na Facebooku pojavio novi trend.

Primijetila je da mnogo njenih prijatelja preko društvenih mreža reklamira i prodaje razne proizvode i tako dodatno zarađuju, no gledajući te oglase je, kaže, razmišljala samo o tome kako su dosadni i nemaštoviti. 

ZNAKOVI ŽIVOTNE SREĆE Mapa madeža: Otkrivaju hoćete li biti u braku, bogati i uspješni

- Čim bi nešto pogledala, zaboravila bi što su uopće prodavali - priča Antonella, koja je shvatila da to može i sama raditi, i to bolje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonella Brollini (@antonellauncensored)

U to je vrijeme baš u trendu bilo sjajilo za usne za 'plumped efekt', pa je kupila jedno i odlučila snimiti reklamu za njega. 

- Rekla sam prijateljici: 'Hajde da kupimo po jedno, isprobamo ga, snimimo reklamu i stavimo je na Facebook, a onaj tko skupi više lajkova osvaja pola funte' - ispričala je Antonella i dodala da joj prijateljica još duguje taj novac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonella Brollini (@antonellauncensored)

U to je vrijeme radila samo skraćeno radno vrijeme, a kći Olivia je bila na sveučilištu, pa je odlučila pokušati ozbiljnije s online prodajom.

Kupila je i isprobala DVD za vježbanje za slavne osobe, jer je to, mislila je, jedna od onih stvari koje svi kupuju i nikad ne iskoriste. Snimila je reklamu, a već za nekoliko dana ju je pogledalo 98 milijuna ljudi.

- Bilo je zarazno, bila sam najgledanija osoba na internetu u veljači 2017. - prisjeća se. 

A onda je, kaže, počela kupovati sve, od spužvi i peciva do šampona. Reklame je snimala mobitelom, a u roku od šest tjedana osvojila je milijune obožavatelja širom svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonella Brollini (@antonellauncensored)

- Moje je jedino pravilo da to što prodajem cjenovno mora biti pristupačno - objašnjava Antonella, i kaže da može biti iskrena, jer sve proizvode kupuje od svog novca i sama isproba prije reklamiranja. Fanovi su to prepoznali i prihvatili njezinu 'drugačiju' osobnost i pristup, pa su je brzo počeli tražiti i savjete o ljubavnim vezama i osobnim problemima. Tada je počela snimati 'Nedjeljnu službu', gdje joj je cilj ljudima pomoći i dati iskren savjet. 

Njezina je plaća ubrzo dosegla šest znamenki, pa je pokrenula i vlastiti butik Curvy Couture.

TANGE NAOPAKO? Neki tvrde da otkriva previše: Biste li vi nosili ovakav badić?

- Ludo je uopće razmišljati o tome kako sam uspjela zaraditi toliki novac koji mi je promijenio život - rekla je Antonella za Mirror, koja danas od Amazona dobiva proviziju od svakog prodanog proizvoda koji online reklamira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čudno, stvari za koje kažem da su gluposti se uvijek dobro prodaju - dodaje, a njene reklame na društvenim mrežama dijele i zvijezde poput Cardi B, 50 Cent i Charlie Sheen.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Komentari (2)
  • Coviksjuga tptalno se slazem s tobom

    30. 5. 2019,   13:55
  • Eto sve sama žena rekla. Ljudi informatičkim znanjem već u 22. a pameću u 2. stoljeću !

    28. 5. 2019,   11:40