Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bivša žena mi je uzela sve, ali nije joj dosta. Na rubu sam...'

25 godina braka muškarac je radio, brinuo za obitelj i štedio. Kad ga je izbacila van, žena mu je uzela ušteđevinu, a danas 15 godina kasnije, još uvijek su na sudu jer želi još...

Poštovani Mevludine,

već 15 godina sam rastavljen, a bio sam u braku 25 godina. Tih 15 godina vodim sud s bivšom ženom. Po mojem, puno sam radio dok sam bio kod nje i imali smo ušteđevinu. To je uzela kad me izbacila. Kako sad stvari stoje, sud je odredio da ja njoj moram dati 140 tisuća kuna. Za novac koji je uzela kažu da nema dokaza. Još imam pravo žalbe. Vjerujte mi, na rubu sam živčanog sloma.

šifra: 2524 

Odgovor:

Inteligentni ste i ambiciozni, no pomalo osjetljivi i naivni. Život vam je bio pun peripetija u prošlosti, osobito s bivšom koja vas i danas uzurpira. Vidim da ste s njom imali poteškoća te ste se zato i razveli. No sud traži dokaze.

Ako ste imali zajedničku ušteđevinu na knjižici, to možete dokazati i da vam se podijeli novac. Ima sve više ovakvih poput vas. No vi imate odvjetnika, neka uloži žalbu.

Tražite suočenje na sudu s njom i direktno joj recite za ušteđevinu. Nažalost, i odvjetnici uzimaju goleme iznose, a građanima malo daju da ostvare svoja prava.

Vidim još dvije parnice gdje nećete biti oduševljeni, ali vidim ublažavanje pod određenim okolnostima te ćete biti zadovoljniji i sretniji. Vidim da ćete za tri godine ostvariti svoje planove te će vam ipak krenuti nabolje.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu

Probajte: Ovako ćete se riješiti glavobolje u samo dvije minute
 

NAJVEĆI ZAVODNICI ZODIJAKA: Škorpioni su opasni i neodoljivo seksi, ali to je ništa u usporedbi s ovim znakom!

Komentari (61)
  • Kad si smoto. Nemoj kukati nego se bori i ti!

    20. 1. 2019,   22:07
  • ..... i onda jednog dana, hop, crna kronika

    20. 1. 2019,   20:56
  • Ne kaze se badava da su zene starije od 😈👿

    20. 1. 2019,   23:02