Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivšem mužu dala bubreg jer su uvijek bili bliski i povezani

'Ako ova priča promijeni postupke ili stavove jedne osobe prema njihovom bivšem, vrijedilo je priču ispričati.' Iako im ljubav nije bila suđena, medicinski su bili i ostali savršeni par

Mary i Bill voljeli su se od djetinjstva. Doživjeli su ljubav koju su i okrunili brakom u kojem su proveli 24 godine. Ali, prije 20 godina njihova ljubav je završila, kao i brak. Budući da zajedno imaju dvoje djece, koji su imali 5 i 8 godina u vrijeme kad su se rastajali, Mary i Bill su ostali u dobrim, prijateljskim odnosima.

- Naša priča je dosta neobična. Još uvijek mi je stalo do njega. Kad imaš 18 godina, ti si jedna osoba. A kad imaš 40 godina, ti si potpuno druga osoba. To nam se jednostavno dogodilo. Ostarjeli smo i postali potpuno različiti ljudi. Naš razvod je bio prijateljski, a veliki dio moje želje da mu pomognem je i činjenica da imamo zajedničku djecu i unuke - rekla je Mary Zeigler (62) iz Minnesote u SAD-u.

Foto: YouTube

U veljači, skoro dva desetljeća nakon njihovog razvoda, Bill je saznao da mu treba bubreg, a Mary se ubrzo ponudila da ode na testiranje i provjeri odgovaraju li mu njeni bubrezi.

- Znate, za mene to nije bila velika odluka. To je bilo nešto poput poziva da mu dođem pomoći sa skupljanjem lišća. Tako razmišljam o tome - izjavila je.

- Odrasli smo zajedno. Uvijek smo bili jako dobri prijatelji. Znam da zvuči čudno, ali sada se gotovo osjećam kao da mi je brat jer se tako dugo poznajemo - objasnila je Mary njihovu povezanost.

Foto: YouTube

Mjesec dana prije transplantacije u potpunosti je promijenila prehranu te je pila samo vodu i jela zdravu hranu. 

- Kad sam se probudio doktor mi je rekao da je to jedan fantastičan bubreg - rekao je Bill novinarima.

Bivši par je rekao kako njihova djeca vole ljudima pričati tu priču te da se nadaju da će na taj način potaknuti i druge ljude koji su se razveli na dobar odnos sa svojim bivšima. 

- Ako ova priča promijeni postupke ili stavove jedne osobe prema njihovom bivšem, vrijedilo je priču ispričati - rekla je Mary za američki Inside Edition.

BAHATI I PUNI SEBE: Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi, uopće ne mare za druge

Komentari (54)
  • Pročitah od reči do reči,neverovatna osoba!!Time je učinila dobro delo,pomogla ocu svoje dece i decu usrećila!!Zaista pravi dobrotvor i junak,žena lavica😃!!

    5. 3. 2019,   18:04
  • Tako to radi prava žena. Sve daš; samo žuć ostaviš sebi.

    5. 3. 2019,   18:56
  • Dobra zena..divan zreo odnos..prijatelji..i lijepo za djecu..

    5. 3. 2019,   18:27