Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neopterećeni, veseli i slasni blagdani očekuju sve samce

None Foto: Fotolia

Novac koji bi potrošili na partnera samci mogu iskoristiti za sebe i priuštiti si što žele, gledati filmove koje vole umjesto Rockyja, a blagdane provesti s kim požele

Blagdanska atmosfera, romantične pjesme, zaljubljeni parovi na ulicama i ljubavni filmovi samce će nerijetko "baciti" u depresiju tijekom blagdana. No "slobodnjački" status ima brojne prednosti. Tako slobodni neće morati trošiti vrijeme na ručak kod roditelja svog partnera, slušati naklapanja rođaka koje i ne poznaju te provoditi večeri u krugu njegovih pijanih i dosadnih prijatelja koji imaju samo tri teme za razgovor. Svatko je tvorac svog slobodnog vremena, a najljepše se posvetiti ljudima koji nam doista znače, umjesto ispunjavanja partnerskih dužnosti.

O lijepa, o draga, o slatka slobodo!

U vezama i brakovima pokloni njegovoj i vašoj strani obitelji često se kupuju zajednički. Ukoliko ste slobodni, sigurni ste da nećete morati gledati njegovo namrgođeno lice jer mu je dosta kupovine.  Budući da je novac čest uzrok svađa u ljubavnim vezama, a Božić blagdan za koji se potroši najviše novca, iz financijske perspektive - isplativije ga je dočekati sam. Nećete morati kupovati poklon partneru koji je obično najskuplji od svih. S tim novcem počastite sebe s novom haljinom, parfemom ili izletom na koji ste oduvijek htjeli otići.

Bez pravdanja

Što god odlučite učiniti, napravite konkretne planove. Božić može biti usamljen ako ste za njega sami, a to niste sami odabrali. Zato treba na vrijeme dogovoriti izlazak s prijateljima, izlet s bratićem, klizanje sa sestrom ili što god ste zamislili, kako bi bili sigurni da vam je vrijeme ispunjeno. Možete ići na svaki božićni party u gradu i ostati koliko želite i za to se nikome ne opravdavati. U takvoj atmosferi i raspoloženju lakše ćete upoznati ljude, a možda se upustiti u bezazleni flert. 

Također možete posuditi sladunjave filmove po svom ukusu, plakati do mile volje, a ne još jednom gledati Rockyja, idola vašeg bivšeg partnera. Ugodite sebi blagdanskim poslasticama bez straha da će vam netko prigovarati zbog proširenog struka. Prednost samačkog života je i u tome što ne morate pregovarati kod čije ćete obitelji biti za Božić ili Badnjak. Zapravo, možete raditi što god hoćete, ili ne raditi ništa ukoliko vam to odgovara.

Komentiraj, znaš da želiš!