Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Blizanci (21.5. - 20.6.) u novoj će godini biti u centru pažnje

Blizanci (21.5. - 20.6.) u novoj će godini biti u centru pažnje
4

Na prvi pogled sve će biti glamurozno, no ovaj znak iz toga neće izvući konkretan profit. Ljubavne veze bit će nestabilne i prepune neugodnih iznenađenja

VIDEO

Ova godina donijela je pokretanje velikih projekata i napredovanje na planu karijere. Sad je došlo vrijeme za uživanje u plodovima truda. Drugi će zamjećivati vaše kvalitete i odavati vam poštovanje. Uključivat ćete se u različite skupine i s njima osmišljavati nove ideje za zajednički razvoj. 

Početak sljedeće godine odražava slične stvari kao i kraj ove godine. Otvaraju vam se mogućnosti za osmišljavanje vlastite promocije i dosezanje viših položaja. Drugi će napokon početi više primjećivati vaš trud i marljivost. U drugom dijelu sljedeće godine bit će velikih promjena u načinu kako pristupate postavljanju ciljeva. Za razliku od prošlih godina, sad će vam biti puno važniji način djelovanja od rezultata.

Financijska situacija bit će vrlo stabilna i neće biti podložna bilo kakvim većim promjenama. Ono što će se mijenjati je vaš izgled. Moguće su drastične promjene frizure i stila odijevanja. U kreativnom izražavanju potrebno vam je ipak malo više discipline.

SAVJET GODINE

ONA - To što vas drugi zamjećuju i dive vam se ne znači da ćete se na kraju osjećati dobro i ispunjeno. Poznanstva koja tako sklapate vrlo kratko će trajati. Okrenite se onima koji vas vole.

ON - U odnosima s ljudima do kojih vam je stalo potrebno je iskazati veću odgovornost. Skloni ste puno toga obećati, a nakon toga vrlo brzo zaboraviti sve što ste rekli. Koncentrirajte se na važno.

OBITELJ

Obitelj vam tijekom sljedeće godine neće biti u prvom planu. Zaokupljenost sobom i poslovnim projektima ostavljat će vam vrlo malo vremena za boravak kod kuće. S druge strane, u odnosima s bližnjima imat ćete jako puno slobode i konačno ćete moći potaknuti promjene o kojima ste prije mogli samo maštati. Za uređivanje prostora u kojem živite prikladan je kraj sljedeće godine. Tad biste mogli uljepšati postojeći dom ili čak pronaći novi i mnogo veći.

ZDRAVLJE

Tijekom sljedeće godine zdravlje će vam se poboljšati. Posljednje dvije godine imali ste jako puno problema s imunitetom te ste bili izloženi različitim virusima i prehladama. Sad se situacija polako stabilizira i počinjete funkcionirati na uobičajen način. U ožujku, rujnu i studenom moglo bi ponovno doći do određene fizičke slabosti, zato ne bi bilo loše da u tim mjesecima više vodite računa o sebi i načinu kako živite.

LJUBAV

Vaš ljubavni život bit će jako zanimljiv, no istodobno vrlo nestabilan i nepredvidiv. Moguća su nagla započinjanja, ali isto tako i prekidanja veza. Ako već jeste u vezi, morat ćete se jako potruditi kako biste je održali. Oni Blizanci koji su sami i traže nova ljubavna uzbuđenja, bit će sigurno zadovoljni idućom godinom zato što će uživati u novim prilikama. Istodobno će vrlo teško pronaći nekog tko je zainteresiran za ozbiljnu vezu.

POSAO

Novac vam neće biti u prvom planu. Prije svega bit će vam važno zauzimanje vodećih pozicija i divljenje onih koji vas okružuju. To znači da ćete se u 2011. godini često pojavljivati u javnosti, ali istodobno nećete zbog toga ostvariti neki veći financijski dobitak. U drugom dijelu postat će vam jasno da bez sređene financijske situacije ne možete ostvariti ni društveni status. To će vas okrenuti traženju novog posla.

KAKO ZAVESTI BLIZANCE

Kako biste ih osvojili, morate prije svega s njima uspostaviti dobru komunikaciju. Pristupite im potpuno neobvezno i ne inzistirajte na bilo kakvim dubokim emocijama. Ono što bi se vama moglo činiti kao povjerenje, Blizancima je zvono za uzbunu. Tijekom izlazaka posjećujte uvijek različita mjesta i nemojte ih dovesti u situaciju da se dosađuju. Rutina je najbrži način da otjerate Blizance. Šaljite im ljubavne poruke.

NAJBOLJE SE SLAŽU SA:

Blizanci - Vodenjak 
Uživat ćete u njihovoj originalnosti i liberalnosti. Neće vam ništa zabranjivati i znaju biti dovoljno zanimljivi.

NAJLOŠIJE SE SLAŽU SA:

Blizanci - Rak
Nikako ne možete podnijeti njihovu sentimentalnost te vezanost uz dom i obitelj. Prigovaranje vas izluđuje.

KAKVI SU U VEZI:

ONA - Prije ostvarivanja trajne i stalne veze u pravilu prolaze kroz mnogobrojne usputne avanture. Kad pronađu srodnu dušu, znaju se disciplinirati i obuzdati potrebu održavanja usorednih veza.

ON - Uvijek se dobro snalaze unutar društva. I kad su u vezi, ne prekidaju održavati veze s gomilom poznanika. Njihova potreba je da ne budu sami i da se dobro zabavljaju.

SRETAN BROJ: 5

KARAKTERISTIKE BLIZANACA:

• komunikativni • fleksibilni • spretni • inventivni • društveni 

Loše razdoblje: svibanj, lipanj - Ovo je razdoblje ispunjeno nestabilnim odnosima. Veze će se brzo pokretati, no istodobno još brže prekidati. Kontaktirat ćete s nepouzdanim ljudima.

Loš dan 19. svibnja - Moguća je iznenadna svađa s partnerom zbog koje bi opstanak veze mogao biti upitan. Bit ćete izuzetno živčani te skloni sukobljavanju i zbog sitnica.

Dobro razdoblje: siječanj, veljača - Na krilima prošlih uspjeha lepršat ćete poput leptira, a okolina će vas obasipati komplimentima. Društveni život bit će vrlo intenzivan. 

Dobar dan 10. siječnja - Ovo je dan kad biste mogli upoznati nekoga vrlo važnog za uspješno razvijanje planova. Bit ćete izuzetno šarmantni i s lakoćom osvajati tuđe simpatije.

Poznati Blizanci:

Adriana Lima 12.6.1981.
Johnny Depp 9.6.1963.
Ashley i Mary-Kate Olsen 13.6.1986.
Natalie Portman 9.6.1981.
Colin Farrell 31.5.1976.
Toni Cetinski 31.5.1969.
Clint Eastwood 31.5.1930.
Bob Dylan 24.5.1941.
Angelina Jolie 4.6.1975.
Kylie Minogue 28.5.1968.
Elizabeth Hurley 10.6.1965.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak