Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Boli i dok čitate! Toplomjer mu preko penisa završio u mjehuru

None Foto: Urology Case Reports 4

Prvo je sam pokušao izgurati ga te je čekao 11 dana jer je mislio da će toplomjer 'izaći prirodnim putem'. Liječničku pomoć potražio je tek kada je primijetio krv u urinu

Mladi je Kinez (25) završio u bolnici nakon što su liječnici shvatili da mu je stakleni toplomjer zaglavio u mjehuru. Toplomjer si je ugurao u mokraćnu cijev, a tek 11 dana poslije, kada je primijetio krv u urinu, potražio je liječničku pomoć. 

Prvo je sam pokušao izgurati ga te je čekao 11 dana jer je mislio da će toplomjer 'izaći prirodnim putem', navodi se u izvješću magazina Urology Case Reports.

Foto: Urology Case Reports Liječnici su preko rendgena ustanovili da tanke staklene stijenke toplomjera u tih 11 dana nisu puknule, a onda se tim urologa i kirurga pod vodstvom dr. Haininga Quana odlučio se na kompliciranu operaciju.

Foto: Urology Case Reports Kroz uretru su muškarcu gurnuli tanku cjevčicu na čijem su vrhu bili kamera i mala kliješta, a kada su vidjeli gdje je točno toplomjer zaglavio, počeo je dugotrajan proces izvlačenja. Kliještima su oprezno zahvatili vrh toplomjera i malo pomalo ga izvlačili.

Foto: Urology Case Reports - Bila je potrebna iznimno nježna trakcija kako bismo spriječili pucanje toplomjera, kao i oštećenje stijenke mjehura - navodi se u časopisu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

 

Komentari (17)
  • Stari moj, u krivoj rupi temperaturu mjeriš, možda je stražnja bila "zauzeta"!? 😁

    25. 9. 2019,   15:23
  • Imam samo jedno pitanje - zašto????

    25. 9. 2019,   15:49
  • Kak to uspije napravit? Kako?

    25. 9. 2019,   15:28