Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Božićna reklama za kojom su svi ludi - pogledana 5 mil. puta

None Foto: Screenshot

Lanac supermarketa iz UK-a izazvao je pravi 'bum' na internetu svojom božićnom reklamom. Samo je na Youtubeu pogledana skoro 5 milijuna puta u tri dana

Sainsbury's, lanac supermarketa iz Velike Britanije, svojom je reklamom zagrijao mnoga srca. Reklama je toliko slatka i toliko prepuna božićnog duha da je samo na Youtubeu pogledana skoro 5 milijuna puta u tri dana.

Prikazuje oca koji se užurbano priprema za nabavu božićnih poklona za svoju obitelj, a što sve mu je palo na pamet da bi bio gotov na vrijeme, pogledajte sami:

Komentari (48)
  • Izgubio se onaj pravi duh Božića.Sada se sve svelo samo na zgrtanje love.. kičeraj, pokloni, pretjerivanje u svemu..nema tu više onih nekadašnjih čari i doživljaja..

    17. 11. 2016,   11:28
  • reklama začudo kroz riječi upravo ispoljava pravi smisao Božića, jer Božić je uistinu jedini dan u godini rezerviran za beskompromisno darivanje SEBE obitelji... nažalost mnogi su to iskomercijalizirali i isprostiuirali nadmetanjem u materijalnim poklonima... e sad nemojmo očekivat da će baš jedan lanac supermarketa altruistično reklamirat vraćanje na iskonske vrijednosti Božića, jer bi to bilo ravno kao da nam Coca Cola servira kampanju osvještavanja o štetnosti gaziranih pića i overdoziranja šećerom!

    17. 11. 2016,   11:51
  • A gdje je u svim tim reklamama, u blještavim izlozima, u skupim poklonima, u bogatim trpezama, gdje je tu Isus???? Nažalost, nema ga. Isus je u srcima nas malih, skromnih ljudi, koji u tišni i miru uživamo u Badnjoj večeri, odlazimo na ponoćku i radujemo se Božićnom jutru, ne zbog poklona, već jednostavno zato što je to Božićno jutro!!!!

    17. 11. 2016,   12:00