Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Bro-zillian depilacija za njega: Muška depilacija ide južnije...

Bro-zillian depilacija za njega: Muška depilacija ide južnije...
5

Muškarcima se sve više sviđa uklanjanje dlaka s intimnih dijelova, a nova depilacija popularno se zove bro-zillian te uključuje depiliranje cijelog dijela genitalija

VIDEO

Danas se muškarci sve češće depiliraju, a mišićavo i "uglancano" tijelo bez dlaka popularizirali su slavni metroseksualci poput Davida Beckhama, Christiana Ronalda i Nikole Karabatića. No čini se kako je muška depilacija otišla korak dalje, pa se muškarci sve češće depiliraju voskom na području oko genitalija, a u kozmetičkom svijetu takvu mušku depilaciju već nazivaju "Bro-zillian", po uzoru na popularnu žensku brazilsku depilaciju, prenosi Daily Mail.

Slavni kozmetički salon New York's Bliss Spa čupanje dlaka voskom s muških genitalija uveo je u svoju ponudu početkom 2012., a slični tretmani postaju sve popularniji i u kozmetičkim salonima diljem Europe.

U londonskom kozmetičkom salonu rezerviranom samo za muškarce Refinery, dlake se s intimnih područja muškaraca "skidaju" već sedam godina. Osmislili su i posebne nazive za razne vrste muške depilacije, kako pripadnicima jačeg spola ne bi bilo neugodno prilikom rezervacije.

Vrste muške intimne depilacije:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako depilacija Universe uključuje depilaciju dlaka s kompletnih guze, testisa i bikini zone, depilacija Galaxy depilaciju područja oko spolovila, guze i testisa, dok Mercury obuhvaća kompletnu depilaciju donjeg dijela muškarca.

- Naši klijenti kažu da se nakon depilacije osjećaju muževnije, a sportašima i drugim aktivnim muškarcima je bez dlaka lakše održavati higijenu - kaže menadžerica salona Refinery, Deborah Gayle.

Žene podvojeno reagiraju na mušku depilaciju, a dok nekima to nije privlačno na muškarcu, druge smatraju da je u muška depilacija jednako ispravna kao i ženska. Uz to, uz depilaciju intimnih područja, spolovilo izgleda veće dodaju kozmetičari.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara