Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Broš i seksi donje rublje u trenutku stvaraju glamur

Broš i seksi donje rublje u trenutku stvaraju glamur
1

Biti glamurozan ne znači hodati po gradu od glave do pete u Dioru (koji otplaćujete sljedećih pet godina), nego imati vlastiti modni potpis

VIDEO

Dovoljna je samo kap senzualnog parfema koja se slijeva na seksi grudnjak u obliku korzeta da bi se žena osjećala glamurozno. Takvo senzualno donje rublje Moulin Rogue  sišlo je s modnih pista i preplavilo prodavaonice ove sezone, a po pristupačnoj cijeni možete ga nabaviti u New Yorkeru ili Miss Selfrigeu. Biti glamurozan ne znači okolo hodati od glave do pete u Dioru (koji otplaćujete sljedećih pet godina), nego imati vlastiti modni potpis. Pa ako vam i ukinu božićnicu, dašak glamura nitko vam ne može oduzeti. Zato ponosno prošećite u vintage, starinskom kaputiću koji ste kupili na rasprodaji u “second hand” butiku ili dobili od prijateljice i dodajte mu šik zimski šešir koji je napravljen posebno za vas. Jer ništa nije toliko ekstravagantno kao unikatni komad odjeće ili modni dodatak koji nosite jedino vi, bez straha od susreta s modnim klonovima. Na nekom od božićnih štandova možete povoljno nabaviti i jedinstvenu ogrlicu ili broš neke galerije.
A nakon prvih pahulja ništa nije glamuroznije od krzna. Za prijateljice životinja bit će dovoljno i ekokrzno. No bez damskih manira, osmijeha i pristojnosti, glamurozno se vrlo lako pretvara u glamu-grozno.

>>> Frizura, ruž i stav poput Ave Gardner
Napravite romantičnu frizuru s blagim valovima i na usne nanesite jarkocrveni ruž, baš kao Gwen Stefani, koja savršeno kopira damski seksepil hollywoodskih diva poput Rite Hayworth, Ave Gardner ili Veronice Lake. A vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju elegantnom će učiniti svilene rukavice iznad lakta. Povoljno ih možete kupiti u Topshopu.

>>> Povratak hollywoodskoga glamura iz '40-ih godina
Kolekcije dizajnera za jesen/zimu 2009/10. odišu retrostilom, a jedan od njih je i glamurozan stil iz '40-ih, koji su obilježile glumice zlatnog doba Hollywooda. Ključan element tog izričaja je figura pješčanog sata - najvažniji je što tanji struk. A to se može vizualno postići ako odjećom istaknete ramena i kukove.

>>> Svilene plahte i miris lavande
Ipak je krevet najbolji čovjekov prijatelj, pa nemojte štediti na posteljini. Priuštite si svilene plahte i kvalitetne jastučnice. Tu i tamo plahte poprskajte vodicom lavande. Usnut ćete spokojno.

>>> Kupka sa svijećama
Za osjećaj glamura u domu posvetite sebi sat vremena i pretvorite kupku u mirisnu senzaciju. Upalite svjećice i vrućoj vodi dodajte žličicu morske soli i nekoliko kapi eteričnog ulja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith