Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Budite svoji, tad ćete privući nekog tko voli vas i vaše mane

Ako izaberete partnera zbog njegova dobrog izgleda ili statusa, mogli biste požaliti. Pravi partner za vas je čovjek čiji vam humor leži i pred kojim se možete smijati i na vlastiti račun, smatra autor

Osnovno pravilo za pronalaženje ljubavi je da budete ono što jeste, kaže Richard Templar, autor knjige 'The Rules of Love: A Personal Code for Happier, More Fulfilling Relationships'.

- Kad upoznate nekog novog, možete glumiti da ste sve što ta osoba želi, ali maske će kad-tad pasti. Mislite li da je čovjek kojeg ste upoznali ‘onaj pravi’, teško ćete sakrivati, primjerice, svoj smisao za humor sljedećih 50 ili više godina. Zamislite da se nikad ne možete ponašati kao ono što zapravo jeste. Budete li ono što jeste, privući ćete nekog tko će voljeti i vaše mane - tvrdi autor.

Tek kad popravite 'emocionalnu štetu' koju vam je nanijela prošla veza, nastavite sa svojim životom. U protivnom novom partneru nećete moći pokazati pravog sebe i usredotočiti se na njega.

Foto: Dreamstime

- U vezi nećete biti zadovoljni ako prvenstveno niste zadovoljni sobom. Nemojte biti u vezi samo zato da ne budete sami. Ako vas netko ne usrećuje, ostavite ga - tumači autor. Srodnu dušu možda nećete prepoznati isti tren, pa biste trebali dati priliku potencijalnom partneru da se pokaže.

- Čak i ako niste sigurni na početku odnosa, to je normalno. Nemojte dopuštati da vrše pritisak kako biste donijeli neku trajniju odluku - o preseljenju, vjenčanju ili djeci. Vaš voljeni sigurno ne želi da pogrešno odlučite - kaže autor.

Za životnog partnera trebali biste izabrati onoga tko vas nasmijava, a autor to smatra najvažnijim u cijeloj vezi.

POGLEDAJTE OVU ILUSTRACIJU Što vidite prvo? To otkriva za čime najviše žudite u ljubavi

- Ako izaberete partnera zbog njegova dobrog izgleda ili statusa, mogli biste požaliti. Mnoge se od ovih karakteristika mogu izgubiti, mijenja se čak i karakter. Jednom samopouzdana osoba može se mnogo promijeniti uslijed traume, a strpljiva osoba može postati netolerantna. No osjećaj za humor će trajati i nakon što sve nestane - kaže i dodaje kako vas onaj tko vas nasmijava istodobno i privlači, čak i ako vam nije posebno fizički atraktivan.

- Važno je i pronaći partnera pred kojim se možete nasmijati - na svoj račun. To znači da ste sigurni u sebe, a to će vam olakšati putovanje kroz život - zaključuje autor.

VIDI OVO! HOROSKOP: Došla je sezona Vodenjaka, a što to znači za Vaš znak zodijaka?

Komentari (36)
  • E ovo je ok skroz-ako se u dobroj zajebanciji ne kuzite- slabo ce i u postelji biti. Ako nemate smisla za zajebanciju-nemate smisla ni za biti zanimljivi u postelji- potvrdjeno! Zajebancija ima puno oblika ali oni “drveni” ljudi ce takvi i tvrdi i nepokretni i u postelji ostati.,,(ajde ok sto su tvrdi nego ovo ostalo..:))

    25. 1. 2019,   22:51
  • Budite svoji, tad ćete privući nekog tko voli vas i vaše mane...da...

    25. 1. 2019,   23:07
  • Srodnu dušu možda ne prepoznate odmah pa bi trebali dati priliku potencijalnom partneru. E to je istina..kod mene tako bilo..i ne kužim žene koje samo gledaju u jednu osobu. I pošto poto ju žele a dq ta druga strana uopće ih ne doživljava.. i nikad se ne zna bi li nam ta osoba odgovarala kad bi bila naša 😯

    26. 1. 2019,   08:39