Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Budite 'zločesti': Vodite ljubav u javnosti, to ‘podgrijava’ vezu

I igre vezanja su odlična zabava. Razradite što ćete učiniti kad partnera zavežete, a topla je preporuka - zadirkujte ga. Pljuskanje po guzi još je jedan od oblika oživljavanja strasti, kaže autorica

Prekomjerno reagiramo kad nam partner predloži da pokušamo nešto novo. Obično pratimo isti obrazac kad se seksamo, a to lako postaje dosadno, kaže seksualna terapeutkinja Tracey Cox u knjizi intimnih ispovijesti “Dare: What Happens When Fantasies Come True”.

Foto: Promo

- Ako se partner vratio kući i rekao: ‘Znaš što, dušo? Jeo sam sendvič s piletinom svaki dan za ručak posljednja dva mjeseca, kako bi bilo da sutra probam onaj od tune?’, pomislili biste ‘Kako je uspio svaki dan jesti isto jelo, i to toliko dugo?’ - kaže Cox i pita se zašto je onda većina paranoična kad se partner usudi sugerirati promjenu svog, odnosno našeg seksualnog menija, pita se Cox.

- Istina je da većina parova jede sendviče od piletine svaki dan, iz godine u godinu. Takvo ponašanje u seksu dovodi u jednoj točki do želje za promjenom i to nije ništa što bi nas trebalo ugrožavati. To je ljudska potreba za isprobavanjem novog - kaže.

Dreamstime SA KONDOMOM ILI BEZ? Veganka se pita je li moralno oralno zadovoljavati mesojeda

Ipak, napominje pazite o čemu fantazirate. Na temelju iskustva žena koje je intervjuirala za knjigu, pronašla je fantazije koje će unijeti vatromet u vaš život, bez negativnih posljedica.

- Seks u javnosti je na prvome mjestu. Da, to je protuzakonito, ali ako ste razumni i diskretni, pažljivo procijenite situaciju i zadržite dio odjeće na sebi, vjerojatno nećete upasti u nevolje. Malo ćete biti zločesti, a mogućnost da vas netko otkrije dodaje uzbuđenje i pravu avanturu. Tu je i igra uloga. Možda ćete biti nesigurni na početku, no većina parova se dobro zabavi - kaže.

NAPOKON PRAVI ODGOVOR Znate li koliko bi često trebalo voditi ljubav u zdravoj vezi?

I igre vezanja su odlična zabava. Razradite što ćete učiniti kad partnera zavežete, a topla je preporuka - zadirkujte ga. Pljuskanje po guzi još je jedan od oblika oživljavanja strasti.

Komentari (158)
  • zavezao sam ja svoju za krevet,zavezao okice,pljusnul po guzi i otišel na pivu. prva piva koju sam popil na miru..

    15. 3. 2019,   17:07
  • Bilo je i toga u mladosti.

    15. 3. 2019,   16:36
  • Postat cu perverznjak ako budem slusao vase savjete😂

    15. 3. 2019,   17:39