Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Buduća mlada djeveruši: Bilo bi bolje da pobaciš prije vjenčanja

Kako se bliži njihov veliki dan, mladenke često imaju posebne zahtjeve. To je u redu, dok se ti zahtjevi tiču njih samih i njihovih budućih muževa, ali neke uistinu znaju pretjerati...

Mladenke često budu nerealne u vezi svojih prohtjeva uoči vjenčanja, ali jedna je uistinu pretjerala. Kad joj je jedna od djeveruša, koja je priču kasnije javno podijelila u Facebook grupi, sretno javila da čeka dijete, buduća joj je mlada odgovorila kako 'to samo komplicira njeno vjenčanje, i bi li razmislila o tome da pobaci'. 

- Nekoliko mjeseci prije vjenčanja prijateljice Kate sam saznala da sam trudna. Kako su mi liječnici rekli da neću moći imati djece, moja kći očito nije bila planirana, no bila sam van sebe od sreće. Napisala sam poruku Kate, koja se ubrzo udavala, i očekivala da će biti uzbuđena kao i ja.

Foto: Dreamstime

No ona mi je napisala kako će mi 'biti jako stresno biti trudna na vjenčanju, za koje je ona isplanirala da bude 'kids free' - podijelila je u Facebook grupi nesuđena djeveruša, i dodala da joj je mlada objasnila i 'kako će joj biti teško stati u haljinu kakvu nose djeveruše, pa da bi možda bilo najbolje da ode na abortus'. 

- Nekoliko puta sam pročitala poruku, u nevjerici. U odgovoru sam ju pitala jesam li dobro shvatila da mi je predložila da odem na abortus samo da njeno vjenčanje 'glatko prođe', a ona mi je samo odgovorila da svi sami odlučujemo o svojim životima - napisala je anonimna korisnica u grupi.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

- Nikad više nisam odgovorila na njene poruke, i naravno, nisam otišla na vjenčanje - zaključila je u svooj objavi nesuđena djeveruša, a njenu priču o 'mladoj s posebnim zahtjevom' prenio je britanski Mirror

Recite nam u komentarima što mislite o ovom zahtjevu mladenke.

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Komentari (14)
  • Mogao bi ja biti novinar.

    10. 4. 2019,   08:34
  • Ne mogu vjerovati da nije pobacila i otišla na vjenčanje! Nikakva prijateljica!

    10. 4. 2019,   08:20
  • Ziher neka influencerica, "moderna" žena...nadam se da će takve u svojoj starosti ostati bez ikog i shvatiti koliki su dar djeca..

    10. 4. 2019,   08:08