Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čarobnjak preobrazbe sasvim promijenio izgled starijem paru

Većina ljudi voli pogledati videe preobrazbe jer pokazuje nevjerojatnu razliku u izgledu koju netko može postići u kratkom vremenskom roku. No Makeover Guy, kako se nazvao Christopher Hopkins, čudotvorac je

Postao je poznat zahvaljujući transformacijama koje radi. Obično mu se javljaju žene koje žele promjenu u izgledu, ali i kako se osjećaju. Rijetko kad Makeover Guy napravi nešto što od njega nitko nije tražio, no u ovom video je učinio nešto potpuno neočekivano, piše fun.shared.com.

Screenshot SAMO NA 24SATA Želite novi look? Isprobajte aplikaciju 'Virtualni makeover'

Javio mu se bračni par koji je također želio promjenu. Priuštio im je malo svoje čarolije.


- Jane je željela transformaciju za supruga, no on nije htio pristati ukoliko i ona ne pođe s njim. U studiju su doživjeli potpunu promjenu i mislimo da su oni savršeni primjer kako promjenom izgleda oživjeti stvari oko sebe - napisao je.

Snimka je uskoro postala viralna, a u samo jednom danu pogledalo ju je više od 30.000 ljudi. Protagonisti su u braku 33 godine, a zajedno su ukupno 37 godina. Čini se da se dobro slažu.

Instagram IDEŠ! Potpuna transformacija: Heidi Klum prije i poslije makeovera

Jane priča kako joj se činio simpatičnim kad ga je upoznala, ali i "prilično nezrelim".

- A sad - pitao ju je.

- Još uvijek si prilično nezreo - ispalila je uz smijeh.

Foto: Youtube/Screenshot

Priznala je i kako ne želi da joj muž "izgleda predobro" kako se ne bi umislio. Čini se da dijele smisao za humor i to im brak čini boljim. Kazali su kako nisu mislili da im treba transformacija, nego su samo željeli izgledati malo bolje. No nakon makeovera, izgledaju fantastično. Jane se šokirala novim izgledom svog supruga.

Foto: Youtube/Screenshot

- Mislim da izgleda sjajno, mogao bi na naslovnicu magazina - kazala je.

Suprug pak kaže da je njegova žena iznutra uvijek lijepa, ali da osobito lijepo djeluje i izvana. Oboje su dobili nove frizure, a suprug je dobio i uređivanje brkova i brade. Jane je skratila kosu, a i našminkali su je kako bi istaknuli njezine prirodne crte lica. Na kraju su joj uredili obrve.

NIKAD NISU ZADOVOLJNI: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Komentari (3)
  • Da neznam o cemu se radi rekao bi da su na ovoj slici prije transformacije roditelji ovih na slici poslije

    15. 8. 2019,   21:03
  • Stari izgleda 20 godina mlađe

    15. 8. 2019,   20:53
  • Hahaha koje gluposti

    15. 8. 2019,   23:02