Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Čeka bebu: Majku čiji se sinčić ugušio rasplakali zli komentari

Nakon tragedije u kojoj joj je umro trogodišnji sin, Anna Davis bori se protiv zlobnika koji joj šalju grozne poruke i pišu komentare u kojima aludiraju njezinu krivnju za smrt sina

VIDEO

Majka trogodišnjaka koji se prošlog ožujka ugušio s lopticom skočicom objavila je na svom profilu na Instagramu jednu od mnogobrojnih groznih privatnih poruka koje dobiva od raznih 'internetskih trolova' (zlobnih komentatora). 

Nakon što mu je loptica zapela u grlu, majka Anna Davis je svog sina Albyja pokušavala održati na životu 16 minuta, do dolaska hitne pomoći, ali Alby se ugušio. Umro je tjedan dana prije svojeg četvrtog rođendana.

- Trebala bi nazvati svoje drugo dijete 'Ugušeni' (Choking) pisalo je u privatnoj poruci koju je Anna, trenutno 39 tjedana trudna, dobila na Instagramu. Ova poruka ju je duboko povrijedila i koliko god ignorirala grozne poruke i komentare, na ovu je odlučila reagirati. 

- Ne mogu si ni zamisliti količinu boli i nezadovoljstva koje ovaj čovjek nosi u sebi da ima potrebu i želju još pogoršati ionako teške trenutke koje moja obitelj prolazi, i to samo kako bi se zabavio - napisala je Anna.

- Grozni komentari i privatne poruke koje dobivam na Instagramu su sad dio naše svakodnevice i obično se mogu zaustaviti i skupiti dovoljno snage u sebi da ne reagiram na takvu mržnju, ali ova poruka me duboko povrijedila, i danas sam pustila puno više suza nego obično - napisala je uz sliku poruke koju je dobila.

- Odlučila sam ne objaviti tvoj Instagram nadimak zato jer ti ne želim priuštiti dodatnu pozornost za kojom toliko očito žudiš - napisala je u svojoj objavi. 

- Želim ti puno ljubavi i sreće, da ti ispunjuju svaki dan od danas nadalje, u nadi da nijedna druga obitelj ne osjeti tvoju gorčinu - zaželjela je anonimnom pošiljatelju poruke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'