Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čeka bebu: Majku čiji se sinčić ugušio rasplakali zli komentari

Nakon tragedije u kojoj joj je umro trogodišnji sin, Anna Davis bori se protiv zlobnika koji joj šalju grozne poruke i pišu komentare u kojima aludiraju njezinu krivnju za smrt sina

Majka trogodišnjaka koji se prošlog ožujka ugušio s lopticom skočicom objavila je na svom profilu na Instagramu jednu od mnogobrojnih groznih privatnih poruka koje dobiva od raznih 'internetskih trolova' (zlobnih komentatora). 

Nakon što mu je loptica zapela u grlu, majka Anna Davis je svog sina Albyja pokušavala održati na životu 16 minuta, do dolaska hitne pomoći, ali Alby se ugušio. Umro je tjedan dana prije svojeg četvrtog rođendana.

- Trebala bi nazvati svoje drugo dijete 'Ugušeni' (Choking) pisalo je u privatnoj poruci koju je Anna, trenutno 39 tjedana trudna, dobila na Instagramu. Ova poruka ju je duboko povrijedila i koliko god ignorirala grozne poruke i komentare, na ovu je odlučila reagirati. 

- Ne mogu si ni zamisliti količinu boli i nezadovoljstva koje ovaj čovjek nosi u sebi da ima potrebu i želju još pogoršati ionako teške trenutke koje moja obitelj prolazi, i to samo kako bi se zabavio - napisala je Anna.

- Grozni komentari i privatne poruke koje dobivam na Instagramu su sad dio naše svakodnevice i obično se mogu zaustaviti i skupiti dovoljno snage u sebi da ne reagiram na takvu mržnju, ali ova poruka me duboko povrijedila, i danas sam pustila puno više suza nego obično - napisala je uz sliku poruke koju je dobila.

- Odlučila sam ne objaviti tvoj Instagram nadimak zato jer ti ne želim priuštiti dodatnu pozornost za kojom toliko očito žudiš - napisala je u svojoj objavi. 

- Želim ti puno ljubavi i sreće, da ti ispunjuju svaki dan od danas nadalje, u nadi da nijedna druga obitelj ne osjeti tvoju gorčinu - zaželjela je anonimnom pošiljatelju poruke. 

Komentari (35)
  • Bitno da si ti nama na instaču!! I svima objavi da tvoja obitelj prolazi kroz teske trenutke, ne trebas ih zastititi.. #LudJeNormalanANormalanJeLud

    6. 6. 2018,   07:27
  • Koji smo mi ljudi gadovi. Umjesto da ženi pružimo podršku, jer je skupila snage i želi još jedno dijete, osuđujemo ju i pljujemo po njoj. Kao da joj život ionako nije dovoljno težak i bez naših zlih komentara. Draga ženo, želim tebi i tvojoj bebici svu sreću ovog svijeta. A malom anđelu pokoj vječni i vječnu sreću.

    6. 6. 2018,   08:14
  • vrlo jednostavno nemoj imati društvene mreže ako te to dira ..baš kako sam ja učinila ..no dobro ova žena je prošla kalvariju gubitka djeteta ..užasno ..kako netko uopće može nju okriviti ?to je sekunda i tragedija se dogodi..nije joj lako .!

    6. 6. 2018,   07:47