Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Češnjak prešanjem izgubi aromu i pikantni okus

Češnjak prešanjem izgubi aromu i pikantni okus
1

Prešanjem češnjak gubi ljutkastu aromu, što nije loše ako ga kuhate, no za delikatnija jela najbolje ga je narezati na kockice ili vrlo tanke ploške

VIDEO

Profesionalni kuhari ne rabe prešu za češnjak nego ga radije usitnjavaju oštricom noža. Prešanjem češnjak gubi ljutkastu aromu, što nije loše ako ga kuhate, no za delikatnija jela najbolje ga je narezati na kockice. Uzmite veliki nož, a širokom stranom oštrice najprije pritisnite češnjak na dasci za rezanje da biste što lakše odvojili ljusku. Češanj češnjaka najprije narežite na uske rezance, a potom poprečno na sitne kockice. Za mekani pire pospite češnjak krupnom solju te isjeckajte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet
Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno