Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Četkicom za zube natapirajte kosu, ali i istaknite trepavice

Četkicom za zube natapirajte kosu, ali i istaknite trepavice
1

Piling usana, manikura, oblikovanje obrva - sve se može obaviti četkicom za zube, a maskara će bolje istaknuti trepavice ako ih prije nanošenja razdvojite četkicom

VIDEO

Umjesto da režete kožicu oko noktiju, što se uostalom i ne preporučuje, prijeđite po njoj četkicom za zube, a potom namažite kremom ili uljem.

Koža će biti meka i njegovana, a vi ćete uštedjeti vrijeme i novac. Četkica za zube alat je koji možete iskoristiti za puno više situacija nego što je to samo čišćenje zubi. 

Izvrstan piling za usne dobit ćete ako smjesu maslinova ulja i smeđeg šećera laganim kružnim pokretima nanesete na usne četkicom za zube. Potom isperite mlakom vodom. Piling će izgladiti sve neravnine na usnama te će ruž na njima izgledati ljepše. Prije nanošenja maskare četkicom za zube razdvojite trepavice. Četkicom prijeđite lijevo-desno od korijena do vrha trepavica. Tako ćete postići dojam kao da ste rabili uvijač za trepavice. Ako želite veći volumen kose, iskoristite četkicu. Natapirajte kosu povlačenjem četkice od sredine prema korijenu vlasi. Kosa će izgledati bujnije, a istodobno neće biti teška od nanošenja sredstava za stilizaciju.

Uredite obrve kao u salonu ljepote 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Četkicu za zube možete upotrebljavati za oblikovanje obrva, posebno ove sezone kad su deblje obrve u modi. Začešljajte obrve četkicom i, ako je potrebno, dopunite olovkom za obrve.

Zauzdajte neposlušnu kosu

Na četkicu nanesite lak za kosu. Prijeđite njome po vlasima koje lete uokolo i začešljajte ih. Četkicu možete iskoristiti i za šiške. Na nju nanesite gel pa oblikujte šiške kako vam odgovara.

Uljepšajte nokte četkicom za zube

Četkica za zube izuzetan je alat za “nail-art”. Iskoristite je kako biste nacrtali što god vam padne na pamet. Namažite bazni lak, a potom četkicom za zube umočenom u drugu boju laka crtajte. Na kraju nanesite zaštitni lak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise