Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Činio se savršen, a onda - šok! Imao je malog, lizao mi kapke...

Nilufer Atik je podijelila svoje nevjerojatno seksualno iskustvo s bivšim dečkom, od kojeg će se neki zasigurno naježiti. Čudno lizanje i masiranje su samo početak ovog seksualnog šoka

Nilufer Atik (43) iz Londona je ispričala priču o svojem bivšem kojeg je ostavila zbog dosta bizarnog razloga. U London se doselila u ranim tridesetima i nedugo nakon toga na tulumu je upoznala Robina (izmišljeno ime zbog zaštite identiteta). Činio se kao savršeni partner. Počeli su izlaziti, uglavnom odlazeći na razne nastupe domaćih komičara.

- S Robinom se lako pričalo. Nije bio 'frajerčina' i bio je jako povezan sa svojom obitelji, zbog čega je dobro slušao - prepričava Nilufer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Instagram. I have finally joined!

Objavu dijeli Nilufer Atik (@nilufera5)

Jedne večeri vratila se doma i zatekla svoje cimere u svađi, nije ih htjela slušati pa je pokupila par stvari i otišla kod Robina. On ju je primio i nije joj dopustio da spava na kauču, a ona je onda predložila da spavaju zajedno u krevetu. 

Jedna stvar je vodila prema drugoj i par se ubrzo strastveno ljubio, ali kad joj je ruka skliznula na njegove bokserice - šokirala se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nilufer Atik (@nilufera5)

- Ispalo je da je ljubljenje jedino što Robin dobro radi za vrijeme seksa - objasnila je.

- Njegova predigra je bila uzbuđujuća poput gledanja sjemenja dok klija. Počeo je jezikom kliziti niz moju ruku i onda je kružnim pokretima lizao unutarnju stranu mojeg lakta. Nakon toga je prešao na moj palac, kojeg je napeto sisao, na što sam se trznula od šoka. Nakon toga je rukama počeo masirati moje ušne resice. Ništa mi nije bilo jasno - priča Nilufer.

Fotolia JEDNAKOST ORGAZAMA Istražujte je za što više užitka: Klitoris je uvijek gladan pažnje

Ali, tek onda je došao 'šlag na tortu'.

- Kad ga je izvadio, bila sam u komi. On je stvarno imao mini penis. I kad kažem mini, mislim oko 7 centimetara u erekciji. A onda... Osjetila sam ga na trbuhu i mislila da se pokušava bolje namjestiti, ali on se zapravo trljao o moj pupak - prepričava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nilufer Atik (@nilufera5)

Spavala je još dva puta s Robinom, misleći da će uz malo njezine pomoći poboljšati svoje seksualni performans, ali kad joj je počeo lizati očne kapke, to je bilo to, kaže Nilufer.

- Baš šteta, osim u seksu, Robin je bio muškarac za poželjeti. Prvo sam razmišljala da mu kažem da sam pronašla vjeru i da ne želim više seks prije braka, ali na kraju sam ga samo ostavila - ispričala je Nilufer za britanski Mirror.

NEUGODNI I BEZOBRAZNI U VEZI: Ove horoskopske znakove nitko ne želi blizu

Komentari (72)
  • Ja da napišem nešto poput vašeg naslova poslali bi me u Haag ..

    10. 4. 2019,   10:02
  • I koja je poanta ove tvoje price?! Bravo, osramotila si lika, velika si frajerica...

    10. 4. 2019,   09:29
  • Ili je on imao malog ili je ona ima veliki....kontejner 😀😛🤔.

    10. 4. 2019,   10:11