Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Čipka - modna vladarica jeseni u čistom ženstvenom izdanju

Čipka - modna vladarica jeseni u čistom ženstvenom izdanju
9

Ideala za svaki dan: Ne trebate biti od glave do pete u čipki, možete je nositi kao detalj na majici ili suknji, ističe dizajnerski dvojac modnog brenda eNVy room

VIDEO

Delikatna, zavodljiva, romantična... Čipka je već sezonama jako trendi. A što je kod nje toliko posebno, objasnili su nam Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

- Posebna je zbog toga što je iznimno ženstvena. Muškarca nećete vidjeti u čipki. Ona je istodobno romantična i seksi, otkriva i skriva. A najljepše haljine najčešće su izrađene od čipke - složili su se dizajneri. 

Čipka apsolutno više nije rezervirana za večernju modu, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, eNVy room

Čipka je u službi ženstvenosti još iz vremena renesanse, izrađuje se dvjema tehnikama; šivanjem iglom i prepletanjem pomoću batića, a koliko je unikatan i skupocjen ovaj materijal, svake godine podsjećaju nas i čipkarice na našemu Međunarodnom festivalu čipke u Lepoglavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako mnoge žene izbjegavaju čipku u svakodnevnom odijevanju jer se boje da će izgledati neprimjereno, pa čak i jeftino, Vjeko i Nikica ističu kako je tajna u pravilnoj primjeni.

- Ne trebate biti od glave do pete u čipki, možete je nositi kao detalj na majici, suknji ili čak i hlačama - savjetuju dizajneri i pritom dodaju:

- Čipka apsolutno više nije rezervirana samo za večernju modu. Danas je itekako prisutna i u svakodnevnom odijevanju, bilo kao detalj ili cjeloviti komad. Naš apsolutni favorit su čipkaste pencil suknje dužine do ispod koljena u različitim bojama koje uz pamučnu majicu sa zanimljivim uzorkom poprimaju sasvim drugu dimenziju - kažu. 

A da će se nositi i idućeg proljeća, mogli smo vidjeti na aktualnim Tjednima mode. Tako su Domenico Dolce i Stefano Gabbana u Milanu predstavili zavodljivu kolekciju inspiriranu španjolskom invazijom na Siciliju. Glavne zvijezde revije bile su minucioznim tehnikama izrađene crvene, bijele i crne čipkaste haljine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'