Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Čipka se vratila još raskošnija, seksepilnija ali i elegantnija

Čipka se vratila još raskošnija, seksepilnija ali i elegantnija
29

Čipka je osnova proljetnog trenda, a za dnevni look se kombinira crna čipkasta suknja s bijelom majicom, dok se u vrućim danima kombinira s neonskim bojama

VIDEO

Modne su prijestolnice jasno poručile da je najveći ovogodišnji proljetni trend - čipka. Ističe ženstvenost, a nosi se u svim bojama i prilikama. Već sezonama ne silazi s trona trendova za proljeće i ljeto, a imitira se i u nakitu. Čipksta haljina odličan je izbor za svečane prilike, a ove godine iz dizajnerskih kuća stižu majice, hlače i suknje ukrašene ovom elegantnom “paučinom”. 

Odaberite jedan glavni komad odjeće od čipke, a nadopunjujući ga poslovnim bluzama ili za dnevne kombinacije običnom bijelom potkošuljom, nosite je i u ležernom izdanju. 

Na ovogodišnjem festivalu u Cannesu svjetski popularna manekenka Cara Delevingne zablistala je u crnoj čipkastoj Burberryjevoj haljini. Osim Burberryja čipku u bezbroj varijanti u svoje kolekcije uvrstili su i Tadashi Shoji, Roberto Cavalli te Jason Wu koji ju je obojio u trendi proljetne boje. Imitirajte Wua pa obucite čipkasti top u koraljnoj ili suknju u plavoj boji koji osvježavaju dnevna izdanja. Saint Laurent Paris pokazao je da su haljine od crne čipke i dalje hit. No iako najelegantnije izgleda u crnoj, ljeti je nosite i u neonskim bojama. 

Poslovni look

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čipkastu suknju olovka-kroja za posao kombinirajte sa strukiranim sakoom te klasičnim crnim cipelama na visoke potpetice. Ispod sakoa obucite bijelu bluzu, a styling upotpunite zlatnim nakitom.

Kao Marchesa - crvena čipka sa sandalama

Seksi crvena čipka savršena je za izlaske ili svečanije prilike. Modna kuća Marchesa je gotovo cijelu kolekciju posvetila crvenoj čipki, a jarkocrvene haljine kombinirajte s jednostavnim sandalama i clutch-torbicom neutralne boje.

Look za spoj: Suknju od čipke kombinirajte s neonskim cipelama

Decentan seksi styling savršen je za romantični spoj. Jednobojnu čipkastu suknju kombinirajte s bluzom od prozirnog materijala koja može biti ukrašena zakovicama. Isto tako sjajno će se slagati i s košuljama koje imaju našivene prozirne dijelove. Upotpunite sve svjetlucavim naušnicama, velikom pismo-torbicom i visokim potpeticama u jarkim proljetnim bojama.

Ista suknja za posao, večer i vikend-izlazak

Ako volite decentnija izdanja, odlučite se za komade koji imaju samo jedan manji dio s našivenom čipkom ili odaberite torbice i cipele s ovim uzorkom.  Bez štikli, pismo-torbice i šljokica, uz decentan nakit suknja od čipke u neutralnim bojama savršena je za ležerno izdanje, a za spoj kombinirajte je s prozirnim bluzama.

Osim u klasičnoj crnoj i bijeloj, čipka se ove sezone nosi i u pastelnim bojama prikladnim za proljeće. S takvom čipkom u toplijim danima ne možete pogriješiti, a treba zapamtiti da s čipkom ne smijete pretjerivati. Kako ne biste izgledali prenapadno, uvijek odaberite samo jedan dominantan komad i upotpunite ga detaljima. 

Vikend-look: obična bijela majica i tenisice

Kombinaciju koja će vikendom izdržati obavljanje svih obveza te druženje s prijateljima - casual je izdanje čipkaste haljine. Suknju uparite s običnom bijelom potkošuljom te “starkama” u omiljenoj boji. Nosite i traper jakne zanimljivoga kroja te veliku torbu. Kombinaciju će podići i zanimljive naočale ili upečatljiv nakit.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru