Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Čokoladno crvena nijansa ruža daje seksepil usnama

Čokoladno crvena nijansa ruža daje seksepil usnama
1

Nakon blagog pilinga maslinovim uljem i solju, usne su spremne za glamurozne koraljne i mat nijanse crvene koji su veliki hit ove godine

VIDEO

Crveni ruž vječni je klasik koji vatrometom pigmenata čini svake usne putenima - ako se pažljivo odabere nijansa koja odgovara puti žene i tonovima kože. Iako nikad nije izišao iz mode, ovoga ljeta je apsolutni “must have”, a nose se mat koraljno crvene nijanse i tamni podtonovi crvene koji vuku na šljivu, borovnicu ili čokoladu. Za glamuroznu šminku kojom dominiraju vatrene usne potrebno je hrabrosti, nešto znanja i precizna ruka. Prije šminkanja preporučuje se napraviti blagi piling usana kako bi se odstranio površinski sloj mrtvih stanica, a usne mogle upiti dovoljno boje.
Umjesto kupovnog pilinga, poslužit će malo maslinova ulja i sol ili limun i šećer. Protrljati možete četkicom za zube nježnih dlačica. Zatim se stavlja hidratantna krema i kapljica pudera kako bi ruž potrajao cijelu noć. Usne je vrlo važno obrubiti olovkom kako boja ne bi “curila” s njih. Tamnije nijanse ruževa obavezno se stavljaju tankim kistićem jer ni najmirnija ruka nije preciznija od kista.

>>Sjajilo nijansu svjetlije od ruža na sredini usana vizualno ih povećava, a odličan efekt daju reflektirajuće čestice. Sjajilo ne smije biti previše rijetko jer će se ruž razliti ili vrlo brzo skinuti s usana. Poslužiti može sjenilo za oči u kremi ili prahu. 
>>Vizažisti uz crveni ruž savjetuju što manje make-upa, no pretjerani minimalizam “umorit” će lice. Tajna nevidljivog pudera i rumenila u izbjegavanju je teških tekstura, koje ionako ne podnose ljetne temperature. Tanka crna linija tuša, uvijene trepavice naglašene s nekoliko slojeva maskare i malo transparentnog sjenila, koje će ujednačiti boju kapaka, tajne su svjetski poznatih šminkera.
>>Nijansa olovke kojom se obrubljuju usne mora biti što sličnija tonu ruža. Olovka se nanosi precizno, točno uz rub usana jer bi pomicanje crte prema van samo stvorilo dojam neprirodnog pokušaja povećavanja, a boja se tako lako uvlači u bore oko usana.
>>Sudaranje boje za nokte i usana strogo je zabranjeno pa će uz crveni ruž najbolje pristajati prirodne, blago ružičaste ili brončane nijanse. Odjeća se ne smije “tući” s bojom na usnama, pa je šareno bolje izbjeći.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'