Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Crveni ruž bira se prema boji vena na zapešću ruke

Crveni ruž bira se prema boji vena na zapešću ruke
3

Ovisno o tome jesu li vene na zapešću više plave ili zelene, žene mogu lako otkriti pristaju li im više intenzivni ili pak hladniji tonovi crvenog ruža

VIDEO

Crveni ruž je istodobno romantičan i dramatičan, ovisno o tome kako ga nosite, a da biste iz njega izvukli mističnu i vamp notu kojom odiše, potrebno ga je pažljivo uskladiti s oblikom usana i puti. Najprije otkrijte je li dominantan ton kože hladan ili topao tako da obratite pozornost na zapešće, gdje možete vidjeti boju vena. Ako su više plave nego zelene, tada odaberite crvene ruževe koji više vuku na ružičasto. Ruževi sa žućkastim podtonovima najbolje odgovaraju onima sa zelenkastim venama. Najzahvalniji ruževi su oni do dvije nijanse tamniji od prirodne boje, upozorava hollywoodska šminkerica Bobi Brown. Oblik usana neka vam bude vodilja prilikom odabira prave nijanse: tanke usne postaju putene obogatite li ih svijetlim slojem, a punije će dobro podnijeti tamne nijanse crvene koje vuku na šljivu, borovnicu ili čokoladu.
Naglašene usne ne podnose previše šminke na ostatku lica; make up minimalizam podrazumijeva kap pudera i decentno našminkane oči, a kako ne biste djelovali previše blijedo ili umorno, mekom četkom naglasite obraze. Uz hladnije plavkaste podtonove koji zahtijevaju perfekcionistički precizno nanošenje zubi će izgledati bjelije, suprotno ružičastim i narančastim nijansama koje u sebi sadržavaju žutu notu. Usne je prije nanošenja ruža dobro premazati tekućim puderom te blago ocrtati crvenom olovkom kako se ne bi razmazivao.

>>> Jarko crvena boja je muškarcima najprivlačnija, pokazuje britansko istraživanje, no previše slojeva može djelovati neuredno, a samim time i neprivlačno suprotnom spolu. Stručnjaci objašnjavaju da crvena podsvijesno djeluje na muški mozak.

>>> Intenzivno crvena šminka na usnama pristaje neutralnijim odjevnim kombinacijama. Zavodljivo će izgledati uz crne, smeđe i sive kape te šalove. Želite li odjenuti crvenu majicu, pulover ili haljinu, radije se odlučite na neutralan ruž s kojim se neće “tući”.

>>> Želite li biti sigurni da boja koju ste izabrali odgovara nijansi tena i puti, nanesite samo ruž, bez dodataka podloge i pudera te šminkanja očiju. Ako ruž ne djeluje previše kontrastno, nego prirodno na nenašminkanom licu, to znači da ste odabrali pravu nijansu.

>>> Vatrene i intenzivne nijanse zahtijevaju preciznu ruku prilikom nanošenja jer ćete u suprotnom djelovati neuredno. Usne obrubite olovkom tik uz vanjski rub. Birajte što sličniju prirodnoj boji usana, a želite li da potraje cijelu večer najprije nanesite malo pudera.

>>> Ne sviđa li vam se nijansa ruža koji ste kupili, nemojte ga baciti nego ga pomiješajte s tamnijim ili svjetlijim sjajilima za usne. Možete ga kombinirati i s olovkom za usne.

>>> Tamnije nijanse ruževa stavite tankim kistićem jer ćete se tako moći preciznije našminkati. Svjetlije nijanse možete nanijeti izravno iz tubice i nježno ih utapkati vršcima prstiju.

>>> Pri odabiru odgovarajućeg ruža odlučite se za tri nijanse koje vam se najviše sviđaju i isprobajte ih na zapešću. Obasjane neonskim svjetlom, mogu promijeniti izgled, pa ih promotrite i na suncu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru