Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Curica (3) je našminkala brata: Htjela je da izgleda kao mama

Curica (3) je našminkala brata: Htjela je da izgleda kao mama

Kad je Britanka izašla iz sobe sinčić joj je spavao, a kći je gledala crtić. Uskoro se vratila, a dječak je već bio prekriven šminkom i sjedio je na podu s osmjehom na licu

VIDEO

Catherine Carr (24) iz Harrogatea u Engleskoj je na samo par minuta ostavila svoje dvoje djece same u sobi, dok je otišla na drugi kraj kuće. Petomjesečni Frankie je mirno spavao, a njegova sestrica Tiffany (3) gledala je televiziju. No kad se vratila, Frankie je na licu imao nekoliko slojeva bronzera i tamno obojene obrve. Na usnicama bucmastog dječaka presijavao se shimmer, a lukava je sestrica  objasnila kako je 'htjela da beba izgleda više kao mama'.

POGLEDAJTE VIDEO: 


 
Mala 'buduća vizažistica' uz pomoć kista je cijelo bratovo lice prekrila bronzerom, a za dodatni efekt mu je preko usnica nanijela ružičasto sjajilo. Savršeno osjenčene obrve na malom dječaku pokazuju da je pazila i na detalje i na izvedbu. Kad se mama vratila u sobu, našla je Frankieja potpuno 'sređenog', a odgovor kćeri ju je zatekao. 

-  Kad sam ih ostavila on je čvrsto spavao, a ona gledala crtić. Sve je bilo savršeno mirno, dok se Tiffany nije zaderala: 'Mama dođi dolje brzo' - ispričala je majka Catherine, i dodala da je Tiffany na malog brata 'nagomilala' koliko je god mogla bronzera, a onda ga gotovo 'umila' u highlighteru (posvjetljivaču za lice) u kremi.

- Stavila mu je i moj ruž, a moram priznati da mu je prilično dobro uredila obrve s olovkom - rekla je Catherine, i dodala kako je sestrici Frankie tada izgledao 'baš kao mama', ali kako ona sama tu sličnost nije primijetila. Kaže i kako se prestravila kad je ugledala petomjesečnog sina tako našminkanog, ali da kćeri nije imala srca prigovoriti. 

Kad ju pojedete, isperite usta i otrovnu biljku ponesite u Hitnu
Kad ju pojedete, isperite usta i otrovnu biljku ponesite u Hitnu

- Ona stalno nešto izvodi, jednostavno je takva - objasnila je mama o karakteru svoje kćerke. A činilo se da je i Frankie zadovoljan, jer je, iako ga je ostavila uspavanog, kad je sišla u sobu on sjedio na podu i 'umirao od smijeha'. 

- Malo je pretjerala s količinom, pa je nalikovao na tamnu lutku - ispričala je mama Catherine za Daily Mail, koja je fotografije našminkanog sina i sestre umjetnice stavila na Facebook, a u samo nekoliko sati ih je 'lajkalo' nekoliko tisuća ljudi. 

- Ne znam što je gore, to što ona misli da ja tako izgledam, ili to što je tako spretno osjenčila obrve - zaključila je mama.

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru