Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čuvajte zglobove: Seks nakon pedesete poboljšava topla voda

Čak 88 posto žena u zrelijim godinama nije zadovoljno svojim tijelom, a to smanjuje libido. Gubitku libida pridonosi i lošija kondicija, pa se partnere usmjerava da se zadovoljavaju na sve dostupne načine

Seksualno se zadovoljstvo može protegnuti do duboke starosti, no jedino treba prihvatiti to da se tijelo mijenja, ali i da ćete seks doživljavati drukčije, navodi Joan Price, seksualna savjetnica i terapeutkinja u knjizi 'The Ultimate Guide to Sex After Fifty: How to Maintain – or Regain – a Spicy, Satisfying Sex Life'.

Foto: Promo

Autorica navodi da nezadovoljstvo koje izbija zbog tjelesnih promjena ubija seksualnu želju. To potvrđuju i brojke - čak 88 posto žena nezadovoljno je, a i onih 12 posto koje su zadovoljne našle su si neku manu. Gubitku libida pridonosi i lošija kondicija, pa se kod takvih izazova partnere usmjerava da se zadovoljavaju na sve dostupne načine. Jedan od njih je ljubljenje, ali i maženje.

Fotolia KNJIGA DANA Otkrivanje fetiša jača strast i intimnost između partnera

- U slučaju da pozicija u kojoj ste nekad uživali postaje previše naporna i ne možete je više prakticirati, tražite nove pozicije, a na kraju završite s vašom omiljenom - piše autorica.

KNJIGA DANA Strast se ugasila? ‘Plan seksa’ rješenje je za zauzete parove

Nekad su problem ukočeni zglobovi, a rješenje može biti tuširanje u što toplijoj, ali podnošljivoj vodi prije intimnog odnosa.

Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, na kraju godine čeka vas prekrasno i sretno razdoblje!

Komentari (4)
  • Jučer sam skoro jeba, danas sam skoro jeba, jebem skoro svaki dan

    31. 10. 2018,   00:05
  • Ja i sad seksam isto kao kad sam bio mlad, koliko mi je dosta, i koliko mogu tako sam i u mladosti koliko sam mogao.

    30. 10. 2018,   17:49
  • Starost nas ne štiti od ljubavi , no ljubav nas štiti od starosti . :-))))

    30. 10. 2018,   17:29