Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Danas na Bundeku: Fantastična klopa, cuga i koncert Leta 3...

Danas na Bundeku: Fantastična klopa, cuga i koncert Leta 3...

JOŠ SAMO DANAS I SUTRA Uživajte na osunčanom Bundeku uz slasna europska jela, naučite male tajne velikih majstora kuhinje i zabavite se na besplatnom koncertu

VIDEO

Brojni posjetitelji proslavili su Praznik rada na Bundeku, gdje do petka traje Chill&Grill, veliki festival klope, cuge i mjuze. I danas nastavljamo s istim žarom i dobar provod je zagarantiran.

Imate priliku isprobati okuse središnje Europe s roštilja.

Za vas će kuhati Zoran Delić, Podravkin dugogodišnji chef, jedan od promotora domaćega kulinarstva, koji je i prijašnjih dana oduševljavao svojim cooking showovima. Dođite na Bundek, provjerite što nam je finog pripremio danas i naučite male trikove velikog majstora.

Pokretanje videa...

Chill&Grill uz Podravku 02:05

Pevec kao prvi hrvatski trgovački lanac provest će vas hrvatskom gastronomijom s roštilja u kulinarskom showu Domagoja Jakopovića Ribafisha. Pridružite nam se i ocjenite je li vam bolji dalmatinski ili slavonski ražnjić.

Pridružite se euforičnom meetupu u JoomBoos zoni. Provjerite može li Youtuber Bruno Lukić pojesti 10.000 kalorija, a navečer vas očekuje plesno ludilo uz koncert Leta 3.

Raspored pratite na Facebooku i službenoj stranici www.chillgrill.hr.

U Chill&Grill pop-up restoranu New Experience danas možete isprobati okuse središnje Europe - currywurst - kobasice s curry umakom i krumpirićima, najpopularniji street food u Berlinu, ili carski kotlet u pecivu. Tu su još 12 vrhunskih restorana koji pripremaju jela sa žara, osvježavajuća pića, hladna piva, kokteli...

Chillajte uz Pevec i osvojite roštilj

U Pevec chill zoni nalazi se okomiti vrt pored kojeg se jednostavno morate fotkati. Posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora i osvojiti nagrade. Saznajte jeste li Homo ćevapus, koji svaku vrstu hrane najradije baca na roštilj, ili Tipus za ekipus, čija je filozofija - “što više, to bolje” i zato se njemu preporučuje najveći roštilj u ponudi.

A Pic-pic pac pravi je obiteljski čovjek koji se prilagođava se ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele, kod kojeg niti jedna prigoda ne prolazi bez roštilja, ili Stari žar - roštilj-majstor koji se roštiljem želi vratiti u dobra stara vremena kad su svi bili “slobodni”. Fotkajte se uz Pevec roštilje uz #pevecgrillologija. Najkreativniju fotografiju Pevec nagrađuje roštiljem.

Provozajte genijalni Mitsubishi

Petrol i Grad Zagreb sudjeluju u europskom projektu Urban E - Elektromobilnost u urbanim čvorištima kohezijskih zemalja. Svrha projekta je uspostavljanje okvira za razvoj elektromobilnosti te povećanja učinkovitosti ekološko prihvatljivih usluga prijevoza u tri srednjoeuropske prijestolnice – Zagreb, Ljubljana i Bratislava.

A kako izgledaju punionice za električna vozila, posjetitelji mogu vidjeti i isprobati na Bundeku u Chill&Grill eko zoni. Osim što ćete se upoznati s projektom Urban E, u Eko zoni posjetitelji mogu pogledati i provozati Mitsubishi OUTLANDER PHEV. Uvjerit ćete se u komfor prostrane kabine s odmjerenim prostorom za koljena i stopala, luksuznim detaljima, i nevjerojatnu tišinu karakterističnu za električna vozila. Na aktualnu dilemu u autoindustriji, poboljšanje postojeće tehnologije ili elektrifikacija, Mitsubishi je hrabro odgovorio primjenom oba načela. Ekonomičnost Mitsubishi OUTLANDER PHEV također je iznimna, prosječna potrošnja iznosi iznenađujuće niske 2 litre benzina na 100 km.

Organizatori festivala su 24sata i gastro.hr.

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Foto: Privatan album Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje