Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dao joj karticu i rekao - troši: Šalje mi novac za slike stopala

Amy Williams, studentica iz Glasgowa, na Twitteru je pronašla sponzora. U zamjenu za njezine slike stopala daje joj novac s kojim je počastila ne samo sebe nego i svoje prijatelje

Amy Williams (21) je studentica iz Glasgowa koja je sasvim slučajno pronašla svog 'Sugar Daddyja' odnosno sponzora. Na Twitteru je napisala da nema dovoljno novca i da treba sponzora. Odmah nakon toga je dobila poruku u kojoj joj je muškarac ponudio novac u zamjenu za slike njezinih stopala.

- Mislila sam da se šali jer na Twitteru ima puno lažnih profila poput njegovog, pa sam rekla da prvo želim novac. On mi je tada poslao jednu od svojih kreditnih kartica i rekao da si kupim nešto, pa sam to i učinila - ispričala je Amy.

POGLEDAJTE VIDEO:

Amy je potrošila više od 8000 kuna na odjeću za sebe i svoje prijatelje. Njen dogovor sa sponzorom, koji je poznat samo kao 'Richard', postao je viralan nakon što je njena prijateljica Sarah Connolly na Twitteru objavila slike narudžbi iz Missguideda, tvrtke koja proizvodi žensku odjeću.

Foto: Screenshot/Twitter

Objava koja je dobila 12.000 lajkova brzo je dobila nastavak. Sarah je dan nakon objavila i sliku dvije velike kutije iz Missguideda uz opis 'stiglo '.

Pratitelji su komentirali da bi i oni htjeli svog sponzora te pitali kako je to Amy uspjelo.

Foto: Screenshot/Twitter

- Poslao mi je svoje kartice s velikim iznosima na njima i rekao da potrošim većinu i počastim svoje prijatelje. Kupila sam toliko stvari da sam morala napisati ime iznad svake narudžbe da se ne zbunim za koga je što. Redovito mi šalje novac samo za slike mojih stopala što je jako čudno, ali ne žalim se, to su samo stopala - rekla je Amy, a prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (50)
  • Odi usput sredit da imaš ljudske obrve

    12. 10. 2019,   11:00
  • Bogati,daj adresu tog čovika....idem odma ošišat nokte...

    12. 10. 2019,   11:22
  • Ovaj business na Twitteru je unosniji od dojava na FB-u 😀

    12. 10. 2019,   11:09