Obavijesti

Lifestyle

Komentari 143

Datum rođenja skriva broj koji otkriva vašu sudbinu u 2016.

Datum rođenja skriva broj koji otkriva vašu sudbinu u 2016.
1

Od datuma rođenja dobit ćete broj koji govori što vas čeka u novoj godini, od ljubavi do karijere. Ovdje je način kako doći do tog broja i objašnjenje svakog

VIDEO

Numerologinja Michelle Buchanan iz Velike Britanije napravila je vodič kako iz datuma rođenja dobiti svoj broj - od jedan do devet - i što taj broj otkriva o budućnosti, o onome što nas čeka u 2016. godini u svim aspektima života, ljubavi, poslu, financijama, međuljudskim odnosima itd. Numerologija se bazira na ideji kako brojevi i slova imaju važnu ulogu za svakog čovjeka, imaju svoje značenje i energiju koja određuje tko smo i što nas čeka. 

Izračun se radi ovako: 

Zbrajaju se svi brojevi u danu i mjesecu rođenja sa 2016 i to na sljedeći način. Na primjer, netko je rođen 11. prosinca i zanima ga što će biti u 2016. godini pa će izračun izgledati ovako: 1+1+1+2+2+0+1+6 = 14. Ali, važno je dobiti jednoznamenkasti broj pa se i brojevi u dobivenom rezultatu zbrajaju: 1+4 = 5. Znači, čovjeku koji je rođen 11. prosinca broj 5 će otkriti što ga čeka naredne godine.

Broj 1 - najavljuje nove početke, akciju i mogućnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čekaju vas velike promjene i otvorit će vam se nove prilike u životi pa ih nemojte ignorirati. Doživjet ćete nalet nove energije i novih ideja, ali svakako si dajte vremena da ih dobro razradite. Možda će vam trebati i 12 mjeseci da te ideje zažive. U ovoj godini shvatit ćete kako su vaše potrebe prioritet. Tu se može raditi o potpunoj promjeni izgleda, gubitku težine ili radu na poboljšanju svoje psihe. Što god to bilo, sve će ovisiti samo o vama.

Broj 2 - godinu će obilježiti strpljenje, međuljudski odnosi, ravnoteža i emocije

Ovaj broj otkriva kako ćete u 2016. učvrstiti ono što već imate u životu i rasvijetliti ono što je još nejasno. Stvari će se odvijati vrlo polako pa bi vam se moglo učiniti da se ništa ne događa, ali nemojte da vam to kvari raspoloženje jer će se neke stvari odvijati kako trebaju samo što to nećete odmah vidjeti. Tu će do izražaja doći strpljenje, a u prvom planu će biti ljubav, međuljudski odnosi i emocije. Postojeće veze bit će u iskušenju ili će postati čvršće dok samce očekuje upoznavanje nekoga vrlo posebnog.

Broj 3 - puno druženja, dolaženja do izražaja, komunikacije i kreativnosti

U idućoj godini stvari kako da će se ubrzati, jurit ćete punom parom naprijed i uživati u plodovima svojeg rada. Godina će biti prepuna događaja pa ćete morati uložiti dodatni trud da biste sve organizirali i ostali usredotočeni na ciljeve. Vrijeme će biti idealno za druženja, i sa starim prijateljima, ali i novima. Bit ćete opušteni i dobro ćete se zabavljati. Uzmite godišnji odmor pa otputujte, uredite vrt, napravite fino jelo, pjevajte i plešite, odnosno uživajte u onome što vas veseli.

Broj 4 - obilježit će vas red, trud, građenje i planiranje

Da bi vam život bio bolji morat ćete se potruditi, organizirati sve obveze, racionalno sagledati što sve trebate napraviti i postaviti stvari na svoje mjesto jer jedino takav pristup vodi jednostavnom rješavanju problema.  U idućoj godini dovedite i sami sebe u red, brinite o zdravlju, dodatno se obrazujte jer bi to moglo imati utjecaj na veću plaću. Zatim, uzmite životno osiguranje, popravite što se mora u kući, očistite tavan ili riješite dio papirologije koja vam već dugo stoji netaknuta. Trud neće biti uzaludan. Za vas je 2016. odlična za postavljanje ciljeva i kretanja prema njihovom ostvarivanju. To bi mogli biti čvrsti temelji za budućnost.

Broj 5 - čeka vas avantura, napredak, kretanje , promjena

Nakon uloženog truda i rada u ovoj godini, slijedi vam dinamična godina prepuna akcije, očekivanih i neočekivanih promjena itd. Za neke će to biti promjena adrese ili međuljudskih odnosa, a za druge promjena posla, stava o nečemu, smjera života ili načina života. Bit će mnogo mogućnosti i prilika za izlazak iz rutine i novi rast. U 2016. bit ćete skloniji jelu i piću, prebrzoj vožnji i seksu, ali budite umjereni jer je to ključ uspjeha.

Broj 6 - ljubav, obitelj i odgovornost obilježit će 2016.

Bit ćete okrenuti drugim ljudima i njihovim potrebama. Ispunjavat ćete svoje obveze i biti drugima rame za plakanje, i to nikako ne odbijajte od sebe. Tu bi se moglo raditi o starijim rođacima, skrbi za bolesnog člana obitelji ili prijatelja, čuvanje nećaka itd. Ali, važno je da imate na umu kako je to sve privremeno. Godina će biti odlična i za pronalaženje prave ljubavi ili produbljivanje postojećih veza. Kod nekih će biti nešto drugačije pa bi mogli okončati nestabilne veze. Uglavnom, shvatit ćete je li ljubavna veza u kojoj se nalazite ono pravo ili nije.

Broj 7 - bit ćete samokritični, a čeka vas osobni i duhovni rast

U 2015. godini bili ste usredotočeni na služenje drugima, no u 2016. naglasak ćete staviti na izgradnji samoga sebe, na analiziranje sebe, razumijevanja tko ste, što želite i zašto ste tu gdje jeste. Glavno što će se događati u narednih 12 mjeseci su osobni razvoj, duhovna mudrost i pronalazak odgovora koje dugo tražite. Ovo vrijeme neće biti pogodno za trčanje za novim prilikama ili osvajanje poslovnog svijeta. Vaša sposobnost za istraživanje i razumijevanje bit će na vrhuncu pa je godina povoljna za školovanje ili razvijanje postojećih vještina, posebno onih vezanih za informatiku, znanost, psihologiju, inženjering te konvencionalno ili alternativno liječenje.

Broj 8 - godinu će obilježiti manifestacija, osobna moć, financije i karijera

Cijela godina bit će fokusirana na financije, posao, karijeru, imovinu i pravna pitanja. Za neke će to biti prilika za napredovanje u karijeri, dolazak do izražaja i financijsku dobit dok drugi mogu doživjeti povećanje troškova ili financijski gubitak. Drugim riječima, ubirat ćete plodove onoga što ste posijali u zadnjih osam godina. Ako ste bili pošteni i vrijedni, bit ćete nagrađeni na neki način, bilo financijski, odavanjem priznanja ili privlačenjem povoljnih prilika.

Broj 9 - čeka vas transformacija te kompletiranje i završetak nečega

Ovaj broj označava zadnju godinu devetogodišnjeg ciklusa, a fokusirat će se na završetke i transformacije, a sve kako bi se pripremio teren za nove početke. Veći dio uključivat će puštanje nečega ili nekoga iz svojeg života jer to više nije ono što bi trebalo biti - to može biti neki posao, prijateljstvo, ljubavni odnos, prebivalište, način razmišljanja, ponašanje ili ste neke stvari jednostavno prerasli. Bilo kako bilo, vrijeme je za kretanje novim smjerom u životu. U 2016. godini sav uloženi trud će vam se vratiti pa ćete se osjećati ponosno. Očekujte najbolje i dobit ćete najbolje, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme