Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Deset poznatih žena koje su rodile djecu nakon 40. godine

Da nikada ne treba gubiti nadu, pokazale su ove svjetski poznate žene. Neke od njih mislile su da su neplodne i nikada neće postati majke - trudnoću su doživjele kao najljepši dar s neba

VIDEO

Susan Sarandon (71)

96898701

Ova američka glumica ima troje djece i sve ih je rodila kasno - s 39, 42 i 45 godina. Kada je bila mlada, liječnici su joj rekli da je neplodna pa kontracepciju nije koristila godinama.

Ali, jednog dana mjesečnica joj je izostala i shvatila je da je trudna, bila je presretna - rekla je tada kako je ona jača od bilo kakvih dijagnoza.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kelly Preston (55)

PA/Pixsell

Ona je dijete rodila kada je imala čak 47 godina. Ova američka glumica u braku je s Johnom Travoltom. Njihov sin Jett poginuo je, a rođenje Benjamina nakon te tragedije bilo je za njih kao početak novog života. Imaju i kćer Ellu, prenosi BrightSide.

Celine Dion (49)

Reuters/Pixsell

Pjevačica je prvog sina René-Charlesa rodila kada je imala 33 godine, a blizance Eddiea i Nilsona u dobi od 42 godine. Dobila ih je nakon što je šest puta bila na medicinski potpomognutoj oplodnji.

- Potpomognuta oplodnja je vrlo teška na emocionalnoj razini i uvijek se trebamo sjetiti koliko smo sretne što smo majke - priznala je Celine.

Halle Berry (51)

 

Feelin’ extra ✨✨✨ #SAGawards

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Ova glumica kao da ne stari, uvijek izgleda odlično čak i kada iz kuće izađe u trenirci i bez trunke šminke na licu. Ona je prvi put postala majka kada je imala 41 godinu, a drugo dijete rodila je s 47. Priznala je kako je to i nju samu jako iznenadilo.

- Mislila sam da je sve to već prošlost i da sam na rubu menopauze, tako da je drugo dijete zaista bilo veliko iznenađenje - ispričala je.

Kim Basinger (63)

ABACA.39645-19 Basinger 8 MILE Premiere

Ima samo jedno dijete, 22-godišnju kćer Ireland. Rodila ju je kada je imala 41 godinu. Kći je krenula majčinim stopama pa se već pojavila u nekim filmovima.

Gwen Stefani (48)

Radio Disney Music Awards - LA

Američka pjevačica je svoje treće dijete, sina Apolla, rodila u dobi od 44 godine. Prvo dvoje djece dobila je kada je imala 37 i 39 godina - sinove Kingstona i Zumu.

Salma Hayek (51)

Opening-Photocall zum Sundance Film Festival: London 2017

Ova predivna glumica kćer je rodila u 41 godini. Kaže kako je oduvijek željela postati majka, ali zbog zdravstvenih problema to nije mogla ranije. Sretna je što je na kraju dijete dobila nakon 40-e.

- Prije deset godina svojoj kćeri ne bi mogla priuštiti ovo što mogu danas. Ona je prava sretnica što se rodila baš kada sam imala 41 - rekla je Salma.

Madonna (59)

22912755

Kraljica popa je prvo dijete, kćer Lourdes, rodila sa 36 godina, a sina Rocca kada je imala 41. Uz njih je posvojila još četvero mališana iz Afrike.

- Prije nego sam dobila djecu bila sam vrlo sebična, ali nakon što sam postala majka to se sasvim promijenilo - kaže Madonna.

Mariah Carey (47)

Mariah Carey singing at The Rockefeller Center in New York

Pjevačica je blizanke rodila u 41 godini života i trudnoća je bila teška. Danas djecu odgaja sama jer se u međuvremenu rastala od njihovog oca Nicka Cannona.

Monica Bellucci (53)

Pixsell

Prelijepoj talijanskoj glumici dijagnosticirali su neplodnost, tako da je trudnoća u 39. godini bila totalni šok za nju. Kaže kako je dobila kćer Devu u najboljem periodu svojeg života. Prošla je puno toga i bila spremna posvetiti se djetetu i pružiti mu sve što treba. Drugo dijete rodila je s 45 godina, također kćer.

- Majčinstvo je moja najvažnija uloga u životu. Da nisam ostala trudna prirodnim putem, sigurno bi otišla na medicinski potpomognutu oplodnju - ispričala je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...