Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Detalji mijenjaju odjevni stil i daju dozu elegancije

None Foto: web

Modnim dodacima poput naočala, šalova, nakita i remena bitno ćete pridonijeti promjeni vašeg stila te pritom izgledati odlično, ali i uštedjeti

Odluka o promjeni stila, bilo da je riječ o odjeći, frizuri ili načinu šminkanja, često je uvjetovana željom za drukčijim, posebnijim izgledom. Novi stil moguće je postići malim promjenama koje ne iziskuju previše truda i potrošenog novca.
Za početak ustanovite kakav je vaš stil, a odgovor na ovo pitanje omogućit će da promjena krene u željenom smjeru. Time ćete izbjeći kupovinu nepotrebne odjeće koju nećete moći kombinirati. Proučite stil poznatih i pokušajte u njemu prepoznati karakteristike koje vam se sviđaju, a moći ćete ih iskoristiti i za formiranje novog imidža. Modnim dodacima poput naočala, šalova, nakita i remena bitno ćete pridonijeti promjeni stila, a pritom i uštedjeti.
Vaš makeover bit će uspješniji ako se usredotočite na određeni dio tijela koji smatrate svojim adutom; pravilnim odabirom odjeće i boja najbolje ćete istaknuti raskošan dekolte ili vizualno izdužiti noge.
>>>Detalji poput remena, šešira i nakita osvježit će izgled te stilu dati osobni pečat.
>>>Uskladite li boju torbe i cipela, dodat ćete dozu elegancije
>>>Tjelesne atribute istaknite odabirom odjeće

Komentiraj, znaš da želiš!