Obavijesti

Lifestyle

Komentari 151

Dječački look na ženskoj koži: Odvažan, seksi i šarmantan...

Dječački look na ženskoj koži: Odvažan, seksi i šarmantan...
1

Svi su ludi za dječačkim lookom, koji se lako transformira želite li udobnost ili eleganciju. Šire hlače i majice kombinirane s jednim ženstvenijim komadom čine odličan outfit

VIDEO

S prvim rujanskim kišama ulice metropole preplavili su omiljeni jesenski komadi, među kojima su najviše pažnje zaokupljali oni “ukradeni” iz tatina ormara. 

Dječački look godinama ne gubi na popularnosti i svake sezone doživi novu transformaciju - u ovogodišnjoj su se najbolje pronašle zaljubljenice u retro stilove, poput kantautorice Dunje Ercegović, koja kaže da se sjajno osjeća u svom pomalo oksfordskom izdanju.

Dunja Ercegović aka Lovely Quinces, pjevačica i kantautorica: Imam sako i hlače iz second hand dućana, top je iz Zare, kapa i čizme su H&M, a ruksak Pull&Bear.

- Jedva sam dočekala zahlađenje da mogu nositi omiljene sakoe - kaže Dunja, a njezina stilska “dvojnica” Adela Mesić kaže da je frajerski stil zavoljela nedavno te da se prije odijevala dosta girly. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao najdominantniji komad ove dječačke sezone izdvajaju se Balenciagine čizme, kakve je zagrebačkim ulicama prošetala dizajnerica Marina Matić, a koje su “prekopirali” i mnogi high street brendovi.

Osim kariranih uzoraka, dječački se look ovih dana nosio u crno-bijelim kombinacijama, bilo da je riječ o elegantnoj crno-bijeloj ili o sportivo varijanti - uglavnom, ovaj stil lako poprima ženstveno, sportsko ili vintage lice - na vama je da birate.  

Zvijezdana Ivić Bujas, učiteljica engleskog jezika: Nosim H&M kapu i vestu, Zara maramu i traperice, Givenchy torbu i Nike tenisice.

Adela Mesić, studentica likovne akademije: Nosim Bershka sako, Mango top, hlače i torbicu, Pull&Bear čizme i naočale s eBaya.

Marta Juričić, studentica odnosa s javnošću: Nosim vestu i hlače iz Zare, no name torbu, tenisice Jimmy Choo, šešir H&M i Aldo naočale.

Paula Sikirić, studentica fizioterapije: Nosim Zara sako, hlače, torbu i cipele, top je Desiinia Dizajn, a naočale su Tommy Hilfiger.

Marina Matić, modna dizajnerica: Nosim sako mog brenda Larie, Valentino majicu, Lerock hlače, Louis Vuitton torbicu i Balenciaga čizme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru