Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak se sjeća prošlog života: Živio sam u trbuhu i umro sam

Samo sam se zagledala u njega i plakala. Nikada s njim nisam razgovarala o anđelima. Naše bebe znaju koga žele da im bude mama i prije nego mi znamo da postoje, kaže ova majka

Kada je 4-godišnji Luca majci počeo pričati o čudnim sjećanjima, Laura Mazza je mislila da joj sin samo ima bujnu maštu. Ali, kako je on stalno ponavljao da je živio u njezinom trbuhu i umro, zamislila se nad nekim stvarima jer maleni nije mogao znati da je imala jedan spontani pobačaj prije nego je njega rodila. Kaže da mu to nikada nije spominjala, prenosi Up Worthy

POGLEDAJTE VIDEO - KAKO RADI NAŠ MOZAK:

Svoje iskustvo podijelila je na Facebooku:

Prije nego sam ostala trudna s Lucom imala sam obilno krvarenje. Sjećam se da je najprije test na trudnoću bio pozitivan, no nekoliko dana kasnije osjećala sam se loše i imala jake bolove. Nisam tada bila sigurna o čemu se radi, iako sam danas pametnija.

Ubrzo sam opet ostala trudna, nosila sam Lucu. Znam da je Luca hodao Zemljom i prije. Mogla bih čak reći kako je izgledao. On je kao mali starac, oduvijek je bio mudar i govorio neke stvarno smiješne stvari. Čak je pjevao neke stare pjesme koje nije mogao čuti u svojem četverogodišnjem životu. Ali, večeras je u kadi rekao nešto što me stvarno šokiralo i natjeralo da uistinu vjerujem kako je on stara duša.

Before I had was pregnant with Luca I had heavy bleeding. I remember having a positive pregnancy test and then a few...

Objavljuje Laura MazzaUtorak, 29. siječnja 2019.

Pitao me je: 'Mama, živimo li mi u Australiji?', a potom je rekao: 'Mama, znaš, živio sam u tvojem trbuhu... Bio sam tamo, ali sam umro'. Bila sam šokirana njegovom izjavom pa sam ga upitala: Kako to misliš, pa ovdje si?'. Rekao je: 'Ne mama, došao sam ti u trbuh i tada sam umro. Otišao sam te potražiti, ali nisam te mogao naći, otišao sam u tvoju kuću, išao sam posvuda, ali nisi me mogla čuti kada sam te zvao. Bio sam jako tužan, ali tada sam postao anđeo. Nedostajala si mi i želio sam ti se vratiti, a onda sam ponovno bio beba u tvojem trbuhu i ponovno sam se rodio. Nisam bio na nebu, bio sam u Australiji i potom sam ponovno bio tvoje dijete i sretan što sada mogu odrasti.'.

There have been times where my husband and I have fought and I wondered where I’d go. I once booked a hotel room... I...

Objavljuje Laura MazzaPonedjeljak, 23. rujna 2019.

Samo sam se zagledala u njega i plakala. Nikada s njim nisam razgovarala o anđelima ili bilo čemu sličnom. Naše bebe znaju koga žele da im bude mama prije nego mi znao da postoje. Ovo je dokaz da nas biraju i da su njihove duše s nama u ovom ili sljedećem životu.

NAUČILA KĆER 'PAMETI' Mamina lekcija: Curica bacila dar u smeće, ali brzo je požalila

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (50)
  • Michael Newton je metodom regresivne hipnoze dokazao na preko 7000 slučajeva postojanje reinkarnacije i da naravno da je isusovo učenje točno da duša osobe postaje prosvjetljena ali to mora naučiti kroz puno života jer je gotovo nemoguće živjeti na zemlji jedan život kako je isus živio i govorio da se treba ponašati.

    28. 9. 2019,   23:27
  • Traženje medijske pozornosti

    29. 9. 2019,   06:27
  • Nas klinac jos nije bio napunio 4 godine kad je nesto slicno provalio i to u razgovorima prije spavanja. Nekoliko dana ga je opsjedalo pitanje gdje je bio prije nego sto se rodio a nas je zacudilo sto tak malo dijete razmišlja uopce o tome. Tu istu vecer je rekao nesto zbog cega me muz u krevetu samo gurnio laktom i reko sad stani s razgovorom jer sam se poceo jezit. Tako da.. nikad ne znaš sta je moguce a sta nije.

    29. 9. 2019,   07:51