Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječje ponašanje: Otpor prema školi nije dječji inat već alarm

Komentari (9)
 • Meni moja mater uvijek prijetila, da ako ne budem učila da će mi kupit ovce i poslat me u planinu da ih čuvam, a danas ja mojima kažem, ne idite na fakultet nego u politiku,to vam je najunosniji posa.

  28. 8. 2018,   19:56
 • Moja mala je jedva čekala da krene u školu (prosle godine), a sada kada kreće u drugi razred pita: "mama naučila sam čitati, pisati, zbrajati. Zašto onda moram opet u školu? Ne volim školu" 😀😀😀.. Ne kažu uzalud:"od koljevke pa do groba najljepše je ĐAČKO doba" rado bih se mijenjala s njom.

  28. 8. 2018,   21:19
 • Djeco učite da budete političari imati ćete puno novaca zvati će vas LOPOVI a nitko vam nemože ništa

  28. 8. 2018,   19:28
 • Djecu treba pustit da budu djeca jer oni su čiste duše i srca i kao spužve upijaju, samo ih treba učiti plemenitosti i empatiji jer u tim godinama teško raspoznaju kompleksnost emocija i odnosa! Ne sputavat ih U NIČEMU jer kako učimo na primjerima tako još više na vlastitim greškama! Odgajate budućeg odraslog čovjek i na vama je hočete li odgojiti HDZ-ovca ili Dalaj Lamu! :)

  28. 8. 2018,   20:43
 • Mnoga djeca zamrze školu jer je program prenošenja "znanja" neinteresantan i nasilan. Bubaj, ući na pamet, sjedi doma i piši zadaće satima da bi se odradilo ono što se ne stigne u školi zbog prenatrpanog programa. Probajte zbrojiti radne sate jednog osmoškolca pa će vam biti jasno da djeca moraju sjediti više od 8 sati i bubati stvari koje im nikad u životu neće trebati. Zar to nije nasilje nad nježnom dječjom psihom? Nije li to razlog što su nam djeca agresivna? Zašto ih nitko ne ući prave vrijednosti života, moral, poštenje, pomaganje drugima, i sl.? Pa očito da to u ovo vrijeme nisu teme od interesa. Nažalost. Jer današnja djeca su budući naučnici, političari, i oni koji će voditi ovu zemlju. Pitanje je samo u kojem smjeru.

  1. 9. 2018,   08:12
 • Mene su zvali subotarka....nisam voljela ići u školu subotom 😩

  28. 8. 2018,   21:04
 • Zao mi je mladih roditelja pod stresom, bit ce gore s godinama skolovanja do otprl 1-3srednje zato uzivajte sad, ako ste bili ok i klinci ce vam biti ok-svako dobro

  28. 8. 2018,   23:30