Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Djevica (23.8. - 22.9.) će se zaljubiti i naći istinsku ljubav

Djevica (23.8. - 22.9.) će se zaljubiti i naći istinsku ljubav
5

Većinu godine provest ćete vrijedno radeći, a na jesen će sve doći na svoje, upoznat ćete posebnu osobu koja će vam potpuno promijeniti život. Bit će to prava ljubav

VIDEO

Sljedeće godine bit ćete vrlo aktivni i uvijek spremni pokrenuti nove poslove. Imat ćete veliku potrebu stalno se dokazivati, a to bi u nekim slučajevima moglo značiti i otvoreno natjecanje s kolegama. Vaša će hrabrost biti beskrajna i nećete se plašiti suočavanja ni s kakvim problemima i iskušenjima. Vaša sklonost perfekcionizmu tjerat će vas da neprestano ispravljate sitne pojedinosti i gotovo se fanatično posvetite poslu. U nekim će vam slučajevima radoholičarstvo služiti kao isprika za emocionalno odvajanje od bližnjih. 

Njihova stalna potreba za pažnjom i neprestana prigovaranja bit će vam prilično naporna. Vrlo često ćete se doživljavati zarobljenikom vlastitog doma. Najveću sreću osjećat ćete kad se budete mogli kreativno izraziti. Radi toga ćete počinjati mnogo aktivnosti koje će uključivati i sudjelovanje vaših prijatelja. Novčana situacija tijekom većeg dijela iduće godine neće biti baš blistava. Morat ćete paziti na svaku kunu i dobro planirati sve veće troškove. Novac će vam vrlo teško dolaziti u ruke, a odlazit će neopisivo lako. Stoga budite veoma oprezni ne samo u trošenju nego i u novim poslovnim projektima - ulazite samo u sigurna partnerstva.

Nestabilna financijska situacija spriječit će vas u pokretanju većih poslovnih projekata i natjerati vas na poboljšavanje onih kojima se već bavite. No to vas ipak neće nimalo pokolebati. Hrabro ćete se nositi s izazovima i odolijevati svim ograničenjima. Znatnije poboljšanje dogodit će se u listopadu, kad će vam se povisiti primanja. Stoga ćete se osjećati mnogo slobodnije i moći ćete znatno opuštenije odlučivati o svemu. U tom ćete razdoblju i upoznati nekoga posebnog s kim ćete ostvariti veliku bliskost. Već pri prvom susretu činit će vam se kao da se poznajete godinama. S lakoćom ćete komunicirati i pronalaziti najbolja rješenja za sve moguće situacije. 

Ljeto i jesen bit će obilježeni čestim putovanjima, a neka od njih mogla bi biti i u udaljenije krajeve. Ako ste student, jesenski rokovi donijet će vam natprosječne uspjehe. I uz malo učenja dobivat ćete odlične ocjene, a profesori će vas stalno hvaliti. Drugi dio godine idealan je za pohađanje različitih tečajeva. Osjećat ćete veliku potrebu da steknete što više znanja te ćete čitati knjigu za knjigom. Odnosi s okolinom neće biti baš uravnoteženi, a to bi katkad moglo prouzročiti naglo pucanje veza. Neće vam goditi pretjerana bliskost i uvijek ćete inzistirati na distanciranosti te očuvanju osobnog prostora. Malo samoće bit će vam nužno da se dobro osjećate. Kraj godine donosi vam ponovni susret sa starim prijateljem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ljubav

Nakon prilično nestabilnih odnosa na početku 2012. ljeto će donijeti privremeno smirivanje. Uživat ćete u ugodnu društvu i pronalaziti smisao života u neobaveznom čavrljanju. Vaši će prijatelji stalno biti oko vas i podupirati vas kad god vam to bude trebalo. Nakon što se vratite s ljetnog odmora poželjet ćete pronaći nekoga s kim biste mogli biti potpuno bliski. U početku ta potraga za srodnom dušom neće uroditi plodom, no nakon nekoliko neuspjeha konačno ćete sresti i vaš dar s neba. Na vašu žalost, veza s tom osobom neće se moći odmah ostvariti.

Obitelj

U većem dijelu iduće godine obitelj vam i neće biti mjesto mira i potpore. Neprestano će se netko zbog nečega i nekoga buniti te će vas opterećivati nepotrebnim problemima. To će vas prilično živcirati, no uglavnom ćete biti nemoćni da promijenite trenutačno stanje. Malo zatišje nastupit će tijekom ljeta, kad ćete se moći malo odvojiti i živjeti svojih pet minuta slobode. S dolaskom jeseni vratit ćete se toplom domu te ćete ustanoviti kako situacija više i nije tako opterećujuća kao prije ljeta. Vaši najdraži kućni gnjavatori nekim će se čudom preobraziti u anđele.

Zdravlje

Za održavanje dobra zdravlja najviše će vam trebati mir. Zaboravite na sva nepotrebna živciranja i posvetite se onome što vas uistinu ispunjava. Čovjek je najsretniji kad se bavi poslom koji voli. Razmislite jeste li i vi među tim sretnicima, a ako niste, pokušajte smisliti koje biste promjene mogli učiniti. Razmotrite kako biste mogli početi barem dodatno zarađivati od nekoga hobija. Kako su moguće teškoće s probavom, preporučuje se da malo više pripazite što jedete. U glavnom obroku obvezno neka uvijek bude i juha. Izbjegavajte sirovu hranu i usmjerite se na sve što je kuhano i blago začinjeno.

Posao

Iako će u poslovnom životu biti različitih iskušenja, vi se ni u jednom trenutku nećete predavati. Hrabro ćete se boriti protiv svih poteškoća te ćete najčešće i uspijevati preokrenuti situaciju u svoju korist. Vaša upornost i predanost radu izazivat će simpatije kod svih koji će biti s vama u kontaktu. Potkraj ljeta možete očekivati pozitivne vijesti o preuzimanju odgovornijih dužnosti. Kad se krajem rujna sve i konkretizira, to će biti kraj vašim financijskim problemima. Ipak, budite oprezni u poslovanju s drugima. Tuđi nemar može vam donijeti nove financijske gubitke pa dobro pazite s kim se udružujete.

Simbolika

Iako Zodijak u prijevodu znači krug životinja, znak Djevice predstavljen je ženom koja u ruci nosi klas žita. Razdoblje Djevice najplodnije je doba godine u kojemu se žanje ono što se posijalo. 

Loše razdoblje

Od travnja do lipnja - Financijska situacija bit će prilično problematična. Mogući su manji novčani gubitci. Imat ćete financijskih problema i teško ćete spajati kraj s krajem. Morat ćete štedjeti.

Dobro razdoblje 

Od ožujka do travnja - Vašu marljivost zapazit će nadređeni. Preuzet ćete mjesto s većom odgovornošću.

Od listopada do prosinca - Iznenada će se poboljšati obiteljski odnosi. Svi će postati jako ljubazni i uslužni. Upoznat ćete osobu koja će vas posve razumjeti. Povjerenje će biti uzajamno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'