Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Djevicama će 2013.-u obilježiti poslovni uspjesi i preokreti

Djevicama će 2013.-u obilježiti poslovni uspjesi i preokreti
4

Vaša karijera će se kretati uzlaznom linijom, pa ćete realizirati mnoge želje i planove, a očekuju vas i zanimljiva te korisna poznanstva i dobar odnos sa šefom

VIDEO

Ljubavni život u 2013.

Nakon dvogodišnjeg emotivnog nezadovoljstva koji je prouzročio Saturn u Vagi, ova će vam godina donijeti mogućnost da napravite reda u svom ljubavnom životu. Bit će romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstva putem interneta, uzbudljivih erotskih iskustava, pa čak i pojave ljubavi iz prve mladosti, škole ili susjedstva. Najbolje vrijeme za ljubavna zbivanja su siječanj, prva polovina svibnja, lipanj i srpanj, kada ćete uživati u šarenoj lepezi probuđenih osjećaja i otkrivenih strasti. 

U ožujku, drugoj polovini svibnja te kolovozu i listopadu pripazite na pojavu ljubomore, scena i svađa u braku, iako će taj vatromet osjećaja samo pojačati erotski dio vaše ljubavne priče. Rješavat ćete stambene probleme, možda se useliti u nov stan, no pazite da u svim vašim odlukama ravnopravno sudjeluje i vaš partner. Samce među vama od 6. 11. pa do kraja godine.očekuje velika ljubav kakvu možda nikad niste doživjeli.

Posao i karijera u Novoj godini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo će biti godina vašeg uspona pa sva pozitivna razdoblja u godini maksimalno iskoristite. Jupiterov utjecaj na vaše polje karijere u prvoj će polovini godine naglasiti trud, energiju i strpljenje koje ćete neprestano ulagati i iskazivati na radnom mjestu. Iako vas u veljači, ožujku te drugoj polovini svibnja i tijekom kolovoza očekuju različite komplikacije koje će usporiti ostvarenje vaših poslovnih ili imovinskih ciljeva, bitno je da pravilno odgovorite na tekuće probleme i da očuvate svoj poslovni položaj. 

Unatoč svemu, vaša karijera će se kretati uzlaznom linijom, pa ćete realizirati mnoge želje i planove, osobito tijekom siječnja, prve polovine svibnja i rujna. Od 27. lipnja pa do kraja godine ostvarit ćete mnoge planove, kolege i šefovi će vam u mnogočemu pomagati, a stjecat ćete i zanimljiva, korisna poznanstva. Iznimno uspješni bit ćete u listopadu i studenome, a neke nove, povoljne opcije otvarat će vam se i potkraj prosinca. 

Zdravstveno stanje

Prva polovina godine donosi nešto osjetljive zdravlje, osobito što se tiče unutarnjih organa. Tijekom veljače i prve polovine ožujka pripazite na želudac koji može biti osjetljiv zbog živciranja. Od 24.4. te tijekom cijelog svibnja bit ćete u dobroj formi, pa biste se u tom razdoblju mogli više posvetiti duhovnom radu ili isprobavati razne alternativne metode iscjeljivanja. Lipanj će biti mjesec odličan za druženja, a kako će vam mnogo toga polaziti za rukom, ni dobro raspoloženje neće izostati. 

Optimizam i entuzijazam pratit će vas u drugoj polovini godine kada ćete imati Jupiterovu potporu. Ovako dobro raspoloženje pokušajte što dulje održavati, a jedan od načina je i češće bavljenje sportskim aktivnostima. Upotpunite svoju brigu o fizičkom tijelu, priuštite si masaže i aromaterapije. Svakako i učestalim izlascima i zabavom napunite baterije za nepovoljno razdoblje od 16. 10 do 7. 12. kada ćete intenzivno živjeti i prilično trošiti energiju.

Najbolji dani u godini: 11. siječnja, 23. lipnja, 19. rujna, 3. studenoga, 17. studenoga

Najgori dani u godini:  25. veljače, 25. svibnja, 18. listopada, 17. prosinca

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru