Obavijesti

Lifestyle

Komentari 50

Djevice vole poljupce u predjelu struka, a Bikovi ispod ušiju...

Djevice vole poljupce u predjelu struka, a Bikovi ispod ušiju...
1

SEKSI HOROSKOP Prema Zodijaku žene rođene u znaku Djevice su ozbiljne, nenametljive, odmjerene, kako u životu tako i u seksu. Prije seksa predlažu zajedničko tuširanje ili kupku

VIDEO

Ovan

Žene ovog znaka su strastvene, uživaju u vrelim zagrljajima i prepuštaju se bez predrasuda. Vole dominirati i voditi erotsku igru. Od muškaraca žele da bude izdržljiv i da prati njen tempo. U zanosu grebe i grize. Ako muškarac nije spreman za vatren seks, brzo će izgubiti interes. U mladosti traži izazove sve dok ne pronađe onog pravog.

Muškarci ovog znaka su neumorni u krevetu. Nemaju vremena za dugu predigru. Privlači ih sve što je šokantno i zabranjeno. Ako ga želite osvojiti, oslobodite se predrasuda. Zadržat ćete ga ako uvijek pokazujete novo umijeće u seksu.

Erogene zone: Provucite im prste kroz kosu i gricnite uho, podići će ih slatka jeza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Idealan partner: Lav, Strijelac, Vodenjak

Bik

Žene ovog znaka su senzualne i pritajeno erotične. Vole dugu predigru, a posebno su osjetljive na poljupce na vratu. S godinama postaje svjesna svoje seksualnosti, slobodnija i strastvenija. Ima naglašeno čulo ukusa, uživa u poljupcima ali i oralnom seksu. U zrelim godinama vješto vodi erotsku igru. 

Muškarci ovog znaka osvajaju postepeno, ali ne odustaju od žene koja ga privlači. Osjetljivi su i shvaćaju erotske potrebe i osjećaje partnerice. Vole klasične poze, ali neće odbiti ponudu za egzotičnu varijantu. Osvajajte ga polako. Pružit će vam sigurnost i uživanje.

Erogene zone: Strastveni poljupci u vrat i ispod ušiju probudit će u njima vulkan strasti.

Idealan partner: Škorpion, Jarac, Ribe

Couple having sex

Blizanci

Žene ovog znaka su zavodljive i šarmantne. Slobodnog su duha, ne vole da ih partner ograničava. Žele izlaziti i sklapati prijateljstva. Uživaju u spektru erotskih igrica, lascivnih šaputanja do provokativnog ponašanja i izazivanja. Uvijek su iznova drugačije, spremne na različita eksperimentiranja radi zadovoljstva.

Muškarci su duhoviti i zanimljivi. Ne odgovaraju partnerici koja očekuje ozbiljnu vezu. Pored njega budućnost je neizvjesna, ali je sadašnjost zabavna. Voli voditi ljubav pred ogledalom, s upaljenim svjetlima. 

Erogene zone: Ljubljenje unutrašnjeg dijela ruke, od šake do pazuha, budi požudu.

Idealan partner: Lav, Vaga, Vodenjak

Rak

Ženama ovog znaka treba vrijeme da bi se uvjerile u iskrenost partnera i prepustile erotici. Osvajaju ih komplimenti, a opuštaju duga predigra i ljubljenje grudi. Kad stekne životno iskustvo i samopouzdanje, postaje sve seksualnija. Uživa u nježnim milovanjima i uzvraća partneru. Obožava poljupce. Odbijaju je grubi i nametljivi muškarci koji žele seks za jednu noć.

Muškarci ovog znaka su promjenjivog raspoloženja, sentimentalni i željni dokazivanja ljubavi. Kako je nesiguran, imponira ga kad ima osjećaj da je iskusniji od partnerice. Uživa u otkrivanju misterija seksa partnerici. Voli dugu predigru.

Erogene zone: Milovanje grudi i bradavica jagodicama prstiju

Idealan partner: Bik, Djevica, Ribe

Žene Zodijaka: Riba u vezi želi biti majka, a Djevica je dobrica
Žene Zodijaka: Riba u vezi želi biti majka, a Djevica je dobrica

Lav

Žene tog znaka su dominantne i dostojanstvene. Očekuju da im se muškarac udvara, divi, da je obožava i obasipa pažnjom. Kad se probude strasti, vatrena je i burno reagira. Uživa u poljupcima u predjelu bedara. Obožava voditi ljubav pred ogledalom, da se pritom partner divi njenom tijelu i seksualnom umijeću. Voli dominantan položaj.

Muškarci su samopouzdani, velikodušni, vatreni, ali ranjivi. Lako ih je osvojiti laskanjem. Očekuju da njihova izabranica bude uvijek raspoložena za seks. Predigra je kratka, ali je izdržljiv. Uzbuđuje ga kad je žena u seksu podčinjena i kada vrišti.

Erogene zone: Opustit će se ako mu vrhovima prstiju i noktiju lagano prođete uzduž leđa

Idealan partner: Vaga, Strijelac, Vodenjak

Djevica

Žene su ozbiljne, nenametljive, odmjerene, kako u životu tako i u seksu. Odbijaju ih nasrtljivi muškarci. Najprije analiziraju i tek kad partner pridobije njihovo povjerenje spremne su za erotski kontakt. Prije seksa predlažu zajedničko tuširanje ili kupku. Opuštene su ako su zadovoljene njezine potrebe za čistoćom.

Muškarci su promišljeni, nježni i obzirni. Nisu romantični tipovi, a udvaraju se jednostavno i proučavaju ponašanje žena prije nego im priđu. Pitaju žene što žele i udovoljavaju im.

Erogene zone: Od poljubaca u predjelu struka će drhtati.

Idealan partner: Bik, Škorpion, Jarac

Sexy young couple in kitchen

Vaga

Žena rođena u ovom znaku je otmjena i profinjeno zavodljiva. S godinama postaje sve ženstvenija i sve više uživa u činu seksa. Odbijaju je neuredni i agresivni muškarci. Želi dotjeranog i otmjenog partnera. Od seksa pravi predstavu. Pojavit će se u izazovnom donjem rublju, čekajući reakciju muškarca. Zavodi laganim skidanjem. Odbit će muškarca koji je nasrtljiv.

Muškarac Vaga je šarmantan, zavodljiv i voli osvajati. Privlače ga otmjene i profinjene žene. Uživa u dugoj predigri i ne želi da ga se požuruje. Želi zadovoljiti partnericu i spreman je voditi ljubav cijelu noć dok je ne dovede do vrhunca. Voli otmjen ambijent.

Erogene zone: Uzbudit će ih kružni pokreti i dodir prstima po guzi.

Idealan partner: Blizanci, Strijelac, Vodenjak

Škorpion

Žene Škorpionke su seksepilne i pršte od erotskog naboja. Muškarce privlače hodom, osmjehom i pogledom. Energična je, slijedi instinkt tijela i srca. Najseksepilnija je žena Zodijaka. Želi snažnog i izdržljivog muškarca. Djeluje rezervirano, ali u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. U mladosti brzo postaje svjesna svoje seksualnosti. Istražuje granice zadovoljstva.
Muškarac rođen u ovom znaku je strastven, nepredvidiv i muževan. Ljubomoran je i perverzan. Teško kontrolira seksualnu energiju, a potrebna mu je izdržljiva žena spremna za iznenađenja i izazove. U zanosu grize i štipa.

Erogene zone: Najosjetljiviji dio su genitalije, a reagira i na lagan dodir.

Idealan partner: Bik, Jarac, Ribe

Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu
Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku su otvorene, iskrene, druželjubive i imaju izraženi smisao za humor. Otvoreno razgovaraju o seksu i rado se upuštaju u uzbudljive erotske avanture. U mladosti eksperimentiraju, a u zrelosti cijene kvalitetne odnose u kojima osim seksa s partnerom njeguju i prijateljstvo. Uživaju u seksu na otvorenom, pod vedrim nebom. Potrebni su joj sloboda i kontakt s prirodom. Vole strastveno milovanje, poljupce u bokove i bedra, ali i u kosu.

Muškarac je vedar i strepi od zbližavanja. Prvenstveno cijeni osobnu slobodu. Igra osvajanja i predigra uzbuđuju ga više od samog čina seksa. Obožava erotske igrice, posebno obostranu masažu tijelo o tijelo.

Erogene zone: Poljupci po unutrašnjoj strani bedara bude plimu strasti.

Idealan partner: Ovan, Lav, Vodenjak

Jarac

Žena rođena u znaku Jarca je suzdržana i na prvi pogled hladna i distancirana. Ispod ledene površine krije se vulkan strasti koji se razbuktava s godinama. Punu seksualnu zrelost dostiže u srednjim godinama. Tada je samopouzdana i nema strah od odbijanja. Muškarca koji pronikne u njenu seksualnu prirodu očekuje pregršt zadovoljstva. Voli dugo vođenje ljubavi i potreban joj je izdržljiv muškarac. Nije za dugu predigru, već za vatreni kontakt.

Muškarci su ozbiljni, uspješni, vjerni i pružaju sigurnost. Privlače ga inteligentne žene od kojih očekuje više od seksa. Želi pouzdanost i podršku. Posjeduje veliku seksualnu energiju. Izdržljiv je, a trudit će se dok ne zadovolji partnericu.

Erogene zone: Masaža donjeg dijela leđa budi potisnutu erotsku vatru

Idealan partner: Bik, Djevica, Škorpion

Vodenjak

Žena Vodenjak je druželjubiva, otvorena, inteligentna i kreativna. Traži idealnog partnera i vezu, a u mladosti istražuje. U srednjim godinama je svjesnija svojih kvaliteta i seksu se prepušta s užitkom. Maštovita je i originalna, a eksperimentira u traženju zadovoljstva. Smatra da je muškarčev mozak glavni erotski organ. Sklona je šaputanjima na jastuku koja izluđuju partnera. Za nju nema tabu tema.

Muškarac je pasivan i očekuje da partnerica preuzme inicijativu. Žena ga najprije zanima kao osoba, a kasnije i erotski. Strpljivo osvaja i voli dugu predigru. Kad je uzbuđen, strasti izbacuje na maštovit način. Privlače ga egzotični erotski eksperimenti i iskustva.

Erogene zone: Osjetljivi su im listovi. Dodirujte ih jezikom, a oni će gubiti kontrolu.

Idealan partner: Ovan, Blizanci, Vaga

Ribe

Žene rođene u znaku Ribe su ženstvene, senzualne, intuitivne i romantične. Na koketan način ističu ženske čari i privlače muškarce. Sanja o vječnoj ljubavi zbog koje se u mladosti lako razočara. Tek kad stekne iskustvo, može prepoznati onog pravog. U krevetu je podložna sugestijama. Lako prihvaća prijedloge partnera za nove poze i neobična iskustva. Trudi se udovoljiti partneru i smatra da u ljubavi ništa nije zabranjeno.

Muškarac je emotivan, nestabilan i strastven. Privlače ga promjene, zavođenje, a istovremeno teži emotivnoj stabilnosti. Sanjar je koji čita poeziju i poziva u šetnju pod mjesečinom. Kad se zaljubi postaje pokoran. Uzbuđuje ga fantazija o dominantnoj ženi gospodarici.

Erogene zone: Stopala Riba su osjetljiva. Mazite ih i ljubite, raspalit ćete im maštu.

Idealan partner: Rak, Škorpion, Jarac

OTKRIVENA TUŽNA TAJNA PRINCEZE DIANE: Evo kako su Harry i William saznali da je princ Charles vara 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Talijanku Ines optužili da nije stvarna: 'Toliko sam lijepa da ljudi misle da me stvorio AI'
FRUSTRIRANA JE

Talijanku Ines optužili da nije stvarna: 'Toliko sam lijepa da ljudi misle da me stvorio AI'

Umjetna inteligencija sve je prisutnija u svijetu ljepote, a nemoguće lijepe ikone gledaju nas s Instagrama te se uistinu čine stvarnima. Čak se s time 'bore' i one koje uistinu postoje

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...