Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica u Španjolskoj bacila poruku u boci - dobila odgovor!

Poruka u boci, koju je bacila znatiželjna četverogodišnjaka u Španjolskoj je u manje od mjesec dana stigle u ruke para usred Moskve. Neobično putovanje završilo je velikom srećom djeteta

Četverogodišnja Britanka Taylor Powel je bacila poruku u boci u koju je stavila svoju fotografiju i broj telefona svojeg tate, sve u želji da otkrije gdje će boca završiti i hoće li joj se itko javiti.

Posted by Ritchie Powell on Friday, June 7, 2019

- Ako pronađete ovu fotografiju, molim vas da odgovorite sa svojom fotografijom i napišite iz koje ste zemlje - napisala je u poruci. 

Dvadeset dana nakon što je bacila poruku u boci u more u Santa Susanni blizu Barcelone, tata Ritchie je dobio poruku od mladog para Sashe i Alex, piše britanski Sun

Posted by Ritchie Powell on Friday, June 7, 2019

Napisali su da su pronašli bocu u moskovskoj rijeci i poslali fotografiju Taylorine poruke s potpisom 'Iz Rusije s ljubavlju'.

- Taylor je oduševljena time što se boca pojavila u Moskvi. Za nju je to čarobno - izjavio je  Ritchie iz Weston-super-Marea u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Posted by Ritchie Powell on Tuesday, July 2, 2019

Stručnjak za oceane, dr. Adrian New, rekao je da je moguće da je boca prenesena kroz nemirno more oko Španjolske, pokraj Škotske, preko Baltika i Rusije - ali put bi trebao trajati mnogo dulje.

Komentari (21)
  • I onda je svizac zamotao čokoladu

    3. 7. 2019,   18:30
  • Koja je poruka ove bajke? Djeco, bacajte boce u more, nismo dovoljno zagadili planetu.

    3. 7. 2019,   18:35
  • Baciš smeće u more, dakle onečistiš ga i još završiš na vijestima kao da si u najmanju ruku nešto dobro napravio

    3. 7. 2019,   18:54