Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Do sad nespojivo stvara 'mrak' makeup efekte

Do sad nespojivo stvara 'mrak' makeup efekte
1

Sjaj se, osim na gornjim kapcima, po diktatu vizažista seli i ispod donjih trepavica. Svijetla i metalik sjenila se mješaju i to obrnutim redom

VIDEO

Svjetlucavo sjenilo otvara oči, a suprotno dosadašnjem pravilu - da se uvijek nanosi na gornji kapak - ove sezone hit je i sjaj ispod oka. Odaberite boju prema želji i prstom nježno nanesite ispod donjih trepavica da oči uvijek budu izražajne. Izgled "zaokružite" malom količinom ružičastog ruža. Za noćni look, vizažisti  savjetuju miješanje svijetlih i metalik boja sjenila. Ružičasta ili ljubičasta boja nanose se na unutrašnji kut oka pa po cijeloj očnoj kosti. Uza samo oko i na kapak ide metalik sivo ili smeđe sjenilo, a za vamp-izgled nanesite ga i na donjem kapku. Tankom crtom povucite tuš na gornjem kapku, dva sloja maskare, a iznad same šarenice možete staviti i nekoliko umjetnih trepavica. Dovoljne su četiri za glamurozan izgled.

PRAVA I ZDRAVA DUŽINA NOKTA: Ove sezone dužina noktiju ograničena je na 2-3 mm iznad jagodice prstiju. Nova dužina spriječit će i lomljenje usred rasta, kao i poteškoće pri radu.

ZLATNI LAK NA CIJELOM NOKTU: Dizajneri diktiraju i boju lakova - zlatna i tamnoljubičasta za proljeće. Lakira se cijeli nokat, a imajte na umu da svjetlucavi dulje traju od mat lakova.

MIKS ZA KREMASTI IZGLED: Kremaste usne dobit ćete nanosite li prvo ruž pa sjajilo. Današnji proizvođači nude takve proizvode kao 2 u 1. Možete birati različite kombinacije ili stvoriti svoje.

KOREKTOR ZA LJEPOTU USANA: Umjesto olovke za usne, na područje oko njih utapkajte korektor. Tako ćete lako definirati usne i nanijeti ruž, a izbjeći ćete i mogući kontrast ruža i olovke.

SUPROTNO SE PRIVLAČI: Pokušajte s jarkim, crvenim ružem kao podlogom. Višak obrišite maramicom, pa na donju usnu nanesite blijedoružičasto sjajilo za puniji izgled.

SREDINA USANA SE POPUNJAVA: Za puniji izgled usana, osim svjetlijeg sjajila, na sredinu donje usne možete staviti i vrlo malo shimmera, svjetlucavog pudera ili rumenila.

OBLIK ČETKICE ODRŽAVA BOJU: Preplanuli ten osvježite s malo bronzera. Nanesite ga u maloj količini na čelo, nos i jagodice. S četkicom u obliku kupole držat će se na mjestu.

OČI NOSE PLAVU BOJU NEBESKIH NIJANSI: Ove sezone in su i smokey plave oči, nijanse boje neba. Mora biti mat i kombinira se s nježnim bojama usana.

SAVRŠENSTVO: Smiješite li se dok nanosite rumenilo, nanijet ćete ga na pravo mjesto - vrh jagodica. Bronzer ne smije biti pretaman ili previše narančast, a za sjaj na njega stavite malo ružičastog rumenila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'