Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dobio sam novac i posudio ga, a sada mi nitko ne želi vratiti

None Foto: Dreamstime

Živim s majkom koja ima 80 godina. Ne znam kako bih počeo. Što god taknem, ništa mi ne ide. Dobio sam neke novce i posudio i nitko mi ništa ne vraća

Dragi Mevludine, 

zovem se Dragan. Imam 54 godine i nisam oženjen. Živim s majkom koja ima 80 godina. Ne znam kako bih počeo. Što god taknem, ništa mi ne ide. Dobio sam neke novce i posudio i nitko mi ništa ne vraća. Plaćao sam ljudima struju, podstanarstvo i registracije auta, ali nitko mi ništa ne vraća. Prošlo je šest godina. Nije mi toliko do novca, ali nitko se ne javlja i ne pita, a ja ne mogu platiti račune. I u firmi imam problema. Ne žele mi priznati šest godina radnog staža. Morao sam uzeti odvjetnika, a sve je čisto. Srdačno vas pozdravljam u nadi da ću dobiti vaš odgovor. Unaprijed zahvaljujem.

šifra: rak

POGLEDAJTE VIDEO:

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vi ste vrlo komunikativni, direktni i otvoreni. U životu ste imali ogromne propuste. Bili ste komplicirani kada su u pitanju život uopće i žene. Na svoju ste ruku. Što se tiče dugova prema vama, teško ćete sve te novce dobiti nazad. Tu samo predstoji tužba, jer na kraju sve možete istjerati zakonom. Posavjetujte se s odvjetnikom i moguće je da dio riješite, barem taj na poslu. Majka je već u dubokim godinama. Nema se tu što dodati. Malo njege i pažnje i to je to. No vama krajem godine predstoji boljitak i mali pomak, ali u idućoj godini vidim da ćete biti puno zadovoljniji i sretniji. Obratite pozornost na krvni tlak i prostatu. Ostalo je sve u redu. Za tri godine dosta toga će se stabilizirati i bit ćete zadovoljniji.

Money problems U PROBLEMU ZBOG ŽENE Supruga je svu ušteđevinu dala djeci, sad živim kod kćeri i zeta

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Komentari (41)
  • imao si i pomogao si drugima. kad su dobili okrenuli su ti leđa i ne poznaju te... treba dobro odabrati kome pomoći...nažalost, tako to biva u životu

    16. 9. 2019,   07:11
  • Zato ja uvik kukan kako "nima" para, dici faks ovaj, dom onaj, stan onaj, kredit ovaj, lizing onaj, - na racunu, pa me niko nikad nista ne pita hahah, boze budala, nez kako neko ima srama pitat pare nekoga, nemogu svatit taj mentalitet, mene caca uvik ucia ne posuduj nikome, ne posuduj od nikoga, i bices miran u zivotu.

    15. 9. 2019,   18:10
  • Evi mogu ti ja odgovoriti. Pisi propalo.

    15. 9. 2019,   19:12