Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dok su pozirali na plaži, par je 'zapljusnuo' savršeni trenutak

None Foto: Privatni album/Instagram

Svakako smo očekivali da ćemo se malo smočiti, ali ocean je imao druge planove, rekla je mladenka Bekah i dodala da je odmah pomislila kako se nada da je fotografkinja zabilježila trenutak

Novopečeni supružnici Bekah i Tim Blakely-Savage odlučili su na plaži na Havajima snimiti svoje vjenčane fotografije, a fotograf Sunny Golden bio je zadužen da uhvati trenutak u kojem par najbolje izgleda. I to mu je uspjelo usprkos, odnosno zahvaljujući jakim valovima.

- Nisam planirala upropastiti vjenčanicu, ali ocean je imao druge planove - rekla je mladenka koja dodaje da ni ona ni suprug ne žale zbog 'mokrog' poziranja, dapače, sve bi rado ponovili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se upoznao preko Tindera, a Bekah kaže da je Tim bio jedan od par ljudi s kojom ju je aplikacija spojila. Bilo je ljeto, a on joj je pomogao popraviti klima uređaj.

- Bio je lipanj u Teksasu i neizdrživo sparno, no srećom, Tim mi je priskočio u pomoć s malom klimom koju je imao spremljenu u garaži. Donio je i bocu vina i dvije kile sladoleda - prisjetila se Bekah njihovog početka, a kaže i da je zbog sladoleda odmah znala da je 'onaj pravi'.

Yesterday we received sneak peeks of our beach shoot and booked our guide and porters for a pre-Thanksgiving trek to...

Objavljuje Bekah Blakely-SavageSubota, 28. rujna 2019.

Par je inače nedavno imao malo intimno vjenčanje na Aljasci, a mladenkina je mama predložila da i na Havajima snime par vjenčanih fotografija, kao suprotnost onima sa snježne Aljaske.

Objavljuje Tim Blakely-SavageSrijeda, 11. rujna 2019.

Zato su na Havajima angažirali fotografkinju Sunny Golden, koja je na jednoj havajskoj plaži napravila set fotografija mladog para.

CARDI B Objavila fotke na kojim je imala 15 godina: 'Što sam ja mislila?'

- Svakako smo očekivali da ćemo se malo smočiti - rekla je Bekah za Insider, i dodala kako je, čim ih je val zapljusnuo, pomislila kako se nada da je taj trenutak zabilježen fotoobjektivom. Ispričala je i kako se Tim nije mogao prestati smijati kad ih je snaga vala srušila na tlo.

Objavljuje Bekah Blakely-SavagePonedjeljak, 28. listopada 2019.

- Imam sreće što sam se udala za tako divnog čovjeka koji je uvijek raspoložen za avanturu i u svakom aspektu života nađe nešto pozitivno - zaključila je, i dodala kako je zahvalna fotografkinji što je 'tako dobro ovjekovječila početak njihovog života kao muža i žene'.
 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (8)
  • Svako savršenstvo se ogleda u mrvi nesavršenstva pošto je ljepota u očima promatrača! Pošto smo mi nesavršeni kako bismo íčemu ili ikome mogli dodjelit epitet savršenoga!? Savršenstvo ovih slika je u tome što će ih podsjećat na ovaj za njih poseban dan,naravno ako ih oni kao nesavrseni ne odbace jer su "falši".

    7. 11. 2019,   21:53
  • vjenačanje na havajima bas lijepo

    8. 11. 2019,   17:34
  • Ispalo im ekstra slikanje😃...Malo,malo upoznali preko tindera,ma šta je tinder za 24h i upoznavanje🤣

    7. 11. 2019,   21:16