Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Doselila se nakratko, no i dalje je kod mene, a ja želim ljubav'

U potrazi za boljom budućnosti i ljubavi, jedna žena se pita hoće li se ikad prijateljica iseliti iz njezinog stana te da li će ostvariti ljubavnu vezu s čovjekom s kojim je osjetila iskru na prvi pogled

Poštovani Mevludine, 

prije otprilike pola godine k meni se doselila poznanica, kako je sama rekla, na ‘samo’ deset dana jer je smatrala da će joj promjena sredine i moje društvo pomoći da malo sredi život. Međutim, vrijeme prolazi, a ona se nije pomaknula s mjesta. Što da napravim?

Moje drugo pitanje odnosi se na moj ljubavni život. Iako imam 43 godine, nikako da sretnem osobu za koju bih odmah osjetila da je to ono što mi je potrebno u životu. Šaljem vam fotografju muškarca kojeg sam upoznala te me zanima postoji li između nas nešto i bi li naš odnos imao smisla ili je riječ samo o avanturi.

šifra: pogled na more

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vrlo ste maštoviti, romantični i kreativni. Taj muškarac želi povremene susrete, avanturu i ništa više. Ne vidim vas uopće skupa, dakle oprez. Nova osoba pojavit će se krajem iduće godine. Bit će razveden, ali uredan, stabilan, kulturan i profnjen. Pažljiv i duhovit. S ovim gospodinom vas vidim u budućnosti i poslije u zajedništvu.

Vidim da vas boli desna ruka i osjećate bol u ramenima od slabe cirkulacije. Za tri godine vidim da ćete puno toga riješiti i biti zadovoljni.

PITAJ MEVLUDINA 'Volim svojeg muškarca i želim se udati, hoćemo li biti sretni?'

Što se tiče ove djevojke, ona ima goleme probleme. Sjednite i razgovarajte s njom. Ona se udomaćila, ne trudi se ni za posao ni za bilo što drugo. Savjetujem da je provjerite preko nekoga ili pak preko policije, vi ipak trebate znati tko vam se doselio.

Provjerite odakle je i pokušajte kontaktirati nekog iz njezina mjesta. Ako ne, recite da je morate prijaviti radi boravka u stanu za vodu i ostale namete. Tu ćete mnogo toga saznati.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

VIDI OVO: Navike na WC-u otkrivaju vam kakva ste osoba.

VIDI OVO: Top 11 znakova da ste ovisni o ljubavi - ali, na nezdrav način

Komentari (21)
  • dragi melvudine, pišem ti lijevom rukom jer znaš i sam da me malo ukočilo u desnom ramenu. no, nije tu moj problem. nakon što sam se razveo živim ko bubreg u loju. nema kvocanja, nema punice, nema dosadnih kumova, tetaka, posjeta školskim frendicama i njihovim glupim muževima. imam puno love, vremena, više žena i seksa . ni to nije moj problem. problem je što sam mrknuo bivšu svastiku i sad bi se i ona udala za mene. kako da se najbezbolnije riješim napasti? ona prva kuhala je dva jaja u tri litre vode, a ova je još gora. volio bih doći bivšoj punici na oči kao novi zet samo da joj vidim facu, ali što ta žena ne zna roditi normalno stvorenje, to nema nigdje. koga ona rodi tome nema spasa.

    2. 9. 2018,   19:01
  • Hahaa stvarno za ne povjerovati.Pita kad ce se prijateljica odseliti a on mudro odgovara "provjeri u njenom mjestu,policiji...:-)) valjda zna tko joj je prijateljica a najbolje da nju pita kad ce odseliti:-)) a iskre cesto frcaju pa nek ovu zaboravi ako vec mora postavljati to pitanje.Ovo me dobro nasmijalo.

    2. 9. 2018,   16:45
  • Ovoj treba jedna zlatna ribica da joj ispuni želje...

    2. 9. 2018,   15:18