Obavijesti

Lifestyle

Do!ts magazin: naručite svoj broj prvog tiskanog izdanja

Do!ts magazin: naručite svoj broj prvog tiskanog izdanja
11

Najčitaniji domaći magazin za promicanje rukotvorina, 'uradi sam' kulture i kreative, do!ts magazin, nakon tri uspješna online broja – dostupan je i u tiskanom izdanju!

Do!ts magazin postoji godinu dana, a do sad je izlazio kao online (.pdf) izdanje i objavljeno je ukupno tri broja. Svaki od njih u prosjeku je imao 200.000 jedinstvenih čitatelja i dva milijuna impresija, dok je drugo izdanje (valentinovsko) pročitalo više od pola milijuna jedinstvenih čitatelja.

Naručite svoj primjerak do!ts magazina na vrijeme, količine su ograničene

Od 14. do 19.studenog traju narudžbe putem do!ts webshopa, nakon čega magazin ide u tisak i isporuku naručiteljima na kućnu adresu! Za veći broj prvih naručitelja 120 stranica božićnog izdanja, pripremili smo i poklon – ilustrirani kalendar. Magazin je moguće naručiti zaključno sa 19.11 (ponedjeljak), po cijeni od 35 kuna po primjerku. Broj komada koji će se otisnuti je limitiran, a narudžbe su moguće samo do 19.11.

Do!ts: magazin za promociju handmade kulture

U tiskanom izdanju pronaći ćete dvadesetak vodiča za izradu uglavnom božićnih ukrasa, intervjue s kreativcima, kreativne ideje za advent, specijal 'muški Božić', recepte za tri vrste (tradicionalni, natur i kič) božićnih jela i brojne druge, 'unikatne' sadržaje.

Do!ts je u suradnji s Večernjim listom dosad već objavio jedan tiskani specijal, knjižicu 'Vodič za proljetno uređenje stana' koji je bio dostupan na kioscima uz Večernji list. Tiskano izdanje novog, 4. broja, neće biti dostupno na kioscima, već je riječ o 'print on demand' izdanju po principu grupne kupovine, a posredstvom Cerovski Print Boutique tiskare. Četvrti broj do kraja će tjedna biti dostupan i kao besplatno .pdf izdanje.

Naručiti ga možete na: www.dots.com.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite