Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Dovoljan je tek dodir za naglo buđenje najveće erogene zone

Dovoljan je tek dodir za naglo buđenje najveće erogene zone
1

Poigravanje licem i usnama te dodirivanje ključnih dijelova tijela jačaju uzbuđenje i predigra su za eksploziju orgazama. Kapci, nos i usne su najosjetljiviji dijelovi tijela

VIDEO

Površinom od oko 1,5-2 četvorna metra te brojnim završecima živaca, koža je jedan od najvažnijih, ali često i najpodcjenjenijih seksualnih organa, ističu stručnjaci. Da biste opet (ili uvijek ispočetka) potaknuli strujanje trnaca i valove uzbuđenja, poigrajte se partnerovim licem. Kažiprstima i srednjim prstima lagano mu milujte lice od čela, preko sljepoočnica i obraza, sve do brade. 

Zatim ocrtavajte male krugove oko očiju i pri vrhovima obraza - pritom suptilno dodirujući kapke. Na kraju mu jagodicom kažiprsta senzualno prijeđite preko usana. Nakon toga koncentrirajte se na leđa, unutarnju stranu bedara i područje ispod pupka. Zbog blizine ključnih dijelova tijela, ta su područja puno osjetljivija od drugih. 

Nevina igra prstima produbit će osjetljivost, potaknuti cirkulaciju i intenzivirati uzbuđenje. Ako su partnerove oči pritom zatvorene ili zaklonjene povezom, njegov osjet dodira bit će izoštreniji, a iskustvo višestruko dublje i erotičnije. 

Dodiri razbuđuju osjećaje i povezuju partnere

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međusobno dodirivanje stimulira proizvodnju hormona ljubavi - oksitocina, koji produbljuje povjerenje te olakšava povezivanje s partnerom, pokazala su istraživanja. Povjerenje je preduvjet za otpuštanje kočnica i superseks.

Iščekivanje može biti puno slađe

Draženje osjetljivih područja u neposrednoj blizini genitalija, poput trbuha i unutrašnjosti bedara, jača i produbljuje napetost iščekivanja, ističu seksolozi. Tako će tijekom seksa osjet biti puno intenzivniji.

Istraživanje tijela pojačava strasti

Svidi li vam se netko, koža će vam porumenjeti. Ako ste uzbuđeni, osjetit ćete napeto strujanje slatkih trnaca, a već nakon prvih dodira “procirkulirat” će i ostali organi tijela. Užitak se rađa upravo “pod kožom”, stoga je nemojte zapostavljati. Upravo će dodiri i istraživanje tijela vratiti strast u vezu ako ste upali u rutinu. 

Požuda se može i izvježbati

Poigravanje kožom stimulira lučenje prirodnih mirisa, feromona - koji nesvjesno privlače ljude jedno drugom. Istraživanje tijela tako intenzivira međusobnu požudu i vodi u začarani krug strasti. Vježbajte izoštravanje osjetila dodira tako da jagodicama prstiju nježno prelazite preko njegove zubne cakline, a on vam jezikom podražuje kožu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje