Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dr. Ljubav opisao je kakve žene ne bi trebale postati

None Foto: Shutterstock

Zvijezda američkog reality šoa "Neženja" dr. Travis Stork otkriva kako se od neuspješne i nesigurne žene pretvoriti u fatalnu zavodnicu

Nakon nastupa u američkom realityju “Neženja” u kojem je u potrazi za “pravom” upoznao 25 žena, Travis Stork objavio je knjigu “Ne budi ta djevojka”. Namijenjena je ženama koje ne mogu ostvariti sretnu vezu i kojima su svi muškarci “idioti koji se ne žele vezati”. Travis, koji je po struci liječnik te ga zovu Dr. Ljubav, kaže ženama da je problem možda u njima. Podijelio ih je u kategorije i svakoj nudi recept kako da postane ona za koju se muškarac želi vezati. (

UVIJEK STVARA DRAMU
Na sve u vezi reagira emocionalno i do kraja živi pod motom “slijedi svoje srce”. No takve kraljice drame iscrpljuju muškarce. Okrenite se oko sebe, saslušajte tuđe probleme pa ćete i sebe sagledati realnije.

MISIJA - UDAJA!!!
Ta je žena opsjednuta udajom. Zacrtala si je petogodišnji zadatak da mora pronaći muža i roditi djecu jer inače nije uspjela. Važnije joj je koliko muškarac zarađuje, nego njegova osobnost. Stork kaže da pronađu druge interese i porade na sebi.


U PRAVU SI, DRAGI
Ovaj tip žena uvijek klima glavom i slaže se sa svime što on kaže. Nije ni čudo da muškarcima ubrzo dosade jer u odnos ne unose nimalo strasti. Dr. Ljubav kaže da je vrijeme da mislite više na sebe. Isprobajte nove stvari i iznesite svoje mišljenje.

SVI STE VI ISTI
Ogorčene žene kivne su na cijeli muški rod. Zbog loših iskustava u prošlosti ne vjeruju nijednome muškarcu, ali ih takvim stavom i odbijaju. Pronađite posao koji volite, hobi koji će vas opustiti, jedite zdravo i širit ćete pozitivniju energiju.

GROZNA SAM...
Ne volite li sami sebe, kako očekujete da ćete se svidjeti drugima. Nesigurne žene koje misle da su ružne ili nezanimljive takvim mislima guše svoj seksepil. Zbrojite svoje pozitivne strane, a loše strane prihvatite i izgubit će svoju moć.

BIT ĆEŠ SAMO MOJ
Očajna žena progoni muškarca do iznemoglosti. Neprestano ga zove i u svemu je uvijek ona inicijator. Pod takvim pritiskom svaki bježi glavom bez obzira. Opustite se i dopustite muškarcu da on lovi vas.

Komentiraj, znaš da želiš!