Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Druga večer Cro A Portera: Od sladoleda u kosi do romantike

Druga večer Cro A  Portera: Od sladoleda u kosi do romantike
44

Linea Exclusive i Monika Sablić predstavile su ženstvene kolekcije, Anamarija Asanović izabrala je šarenilo, a Borna & Fils sladoled kao nit vodilju kolekcije

VIDEO

Nakon prve večeri u ruskom stilu, drugu večer Cro A Portera otvorila je revija miljenica hrvatskih zvijezda Danijele i Irine Car koje se kriju iza modne kuće Line Exclusive. Mračnom i mističnom kolekcijom dominiraju naizgled nespojivi motivi koji naglašavaju siluetu, dok prorezi suptilno otkrivaju pojedini dio tijela. Ovu ženstvenu i chic liniju posebno ističe peplum i patentni zatvarači koji već nekoliko sezona ne izlaze s modnih pista. Reviju je nosila i bivša miss Hrvatske, Anica Kovač. 

Poslije Linee Exclusive uslijedila je revija mlade dizajnerice Anamarije Asanović koja za jesen/zimu 2012./13. predlaže šarene i pomalo psihodelične motive. Ova kolekcija je izrazito opuštena, materijali su lepršavi, a kragne istaknute različitim nijansama. Uzorci haljina podsjećaju na pidžame, a ovakav modni izbor svakako unosi dašak ljeta u zimsko sivilo.

Monika Sablić započela je u prepoznatljivom tonu, ženstvenim komadima s dozom romantike. U kolekciji dominiraju čiste linije i krojevi, a čipka i svila naglašavaju svu ljepotu ženskog tijela. Boje su nježne i svijetle, a baby doll kroj vizija je dizajnerice za nadolazeću sezonu.  

Nakon prošlogodišnjih instalacija Borna & Flis okrenula se mirnijim vodama. Kolekcija je ženstvena, lepršava s prizvukom 40-ih godina, a inspirirana je Miamijem. Prevladavaju boje sladoleda, ružičaste, žute i boje mente, a neobičan detalj koji je kolekciji dao poseban šarm bile se bujne frizure nalik na šešir, sladoled u kosi te obojena lica modela nalik na ona na reviji Vivienne Westwood. Osim toga, pažnju je privlačila i neobična koreografija manekenki koje su nakon što su se srele najprije odmjerile i vratile nekoliko koraka unatrag, a potom nastavile. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Revija Borne Rajić bila mi je najbolja, boje sladoleda i duh prošlih vremena, pun su pogodak. Iz kolekcije u kolekciju je sve bolja, isto kao i Monika Sablić. Anamarija Asanović me malo razočarala, one jednostavno treba odlučiti želi li se baviti modom ili ne, a Line Exclusive je oduševila dugim crnim haljinama - istaknuo je modni kritičar Nenad Korkut. 

Ni ova večer nije prošla bez hrvatskih zvijezda poput Ecije Ivušić, Kristina Bradač, Marijana Batinić, Marija Cvitanović, Antonija Blaće, Ornela Vištica, Nenad Korkut i Nataša Bebić. 

Prva večer prošla je u znaku ELFS-a

Drugu večer Cro A Portera očekuju nas kolekcije modne kuće Linea Exclusive, Anamarije Asanović, Monike Sablić i Borne&Fils.

Prvu večer imali smo prilike vidjeti mješavinu stilova, od gotike Hippy Gardena do simbola daleke Rusije modnog dvojca ELFS. Kako je bilo i detaljnije o kolekcijama možete pročitati u našem članku

Večeras u 20 sati možete pogledati live stream iz šoping centra Westgate, a već sutra očekuju nas nova dostignuća Tea P. za Mak, Lokomotive by Lana & Luka, Matije Vuice i Zigmana. 

Pročitajte više u specijalu Fashion Report .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje