Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Dugotrajna i nježna predigra je ključ snažnog orgazma za nju

Dugotrajna i nježna  predigra je ključ  snažnog orgazma za nju

Krenite s laganim ljubljenjem njenih ušiju, lica i vrata. Povremeno je gricnite. Održavajte polagani ali uzbudljiv tempo tijekom seksa a rezultat će biti eksplozivan završetak za oba partnera...

VIDEO

Muškarci bi se prvo trebali fokusirati na zadovoljavanje žena. Naime, oni mogu svršiti u roku od samo nekoliko minuta, a žene ne, ističe Sarah Johansson, autorica knjige “Make Her Squirt!: Last Longer, Blow Her Mind, Get Her Begging for More”.

- Prvotni bi cilj trebao zadovoljiti ženu jer će se zbog toga ona više potruditi oko vašeg zadovoljstva. To ćete postići polaganom, dugotrajnom predigrom koja će je uzbuditi. Mnoge žene ne mogu svršiti samo tijekom penetracije u vaginu, već samo stimulacijom klitorisa. Gledajte na to ovako: žene u sebi imaju hladan motor kojem je potrebno neko vrijeme da se zagrije – navodi. Predigra bi trebala biti nježna i polagana pa pripazite na jačinu svog dodira.

- Krenite s laganim ljubljenjem njenih ušiju, lica i vrata. Povremeno je gricnite. Nježnim pokretima ruku ‘izmasirajte’ joj cijelo tijelo izbjegavajući očite erogene zone kako biste joj pokazali koliko je volite, a slobodno joj to i recite. Potom prijeđite na stimuliranje bradavica. Sišite ih, ljubite i nježno grickajte - kaže autorica. Nježno joj šaputajte ili pokušajte ‘dirty talk’. Dok ona još ima gaćice na sebi, prislonite svoj penis na vaginalni otvor i ‘izazivajte’ ju. Cilj neka vam bude navlažiti je i prije nego što joj dotaknete klitoris.

- Senzualno joj ljubite vrat i počnite ju zadovoljavati prstima. Koristite se polaganim kružnim pokretima, a potom promijenite pokret kako intenzitet dodira ne bi prestao - savjetuje autorica. Nemojte brzati tijekom seksa, već uživajte u svakom pomaku tijela. Usto, polagani seks dobar je za muškarce koji imaju problema s preranom ejakulacijom.

Tajna za savršen striptiz: Što sporije i senzualnije - to bolje!
Tajna za savršen striptiz: Što sporije i senzualnije - to bolje!

- Muškarcima trebaju oko dvije i pol do tri minute da svrše, a ženama od 11 do 30 minuta. Održavajte polagani tempo kako biste duže izdržali te kako biste naposljetku oboje doživjeli snažniji orgazam. Zašto ne biste željeli da seks traje duže? - pita se autorica te dodaje kako bi zbog tolike stimulacije žene mogle svršiti slično kao i muškarci, izbacivanjem male količine vaginalne tekućine, a postoji i mogućnost intenzivnih višestrukih orgazama.

- Ako ženi podarite dovoljno vremena za predigru, stimulaciju klitorisa i samo vođenje ljubavi, bit će i zadovoljna i zadovoljena - zaključuje autorica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'