Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Dvostruko više prostora daje vertikalni raspored

Dvostruko više prostora daje vertikalni raspored
1

Vertikalnim uređenjem, kliznim ladicama i namještajem prostor se bitno doima većim. Što je više visokih praktičnih polica to je više i mjesta

VIDEO

Svaki komad namještaja koji kupujete ili već imate iskoristite na vertikalan način, odnosno obratite pozornost na to da ima potrebnu visinu, ali i više mjesta, polica i ladica. Bilo da imate malen ili velik stan, razmišljate li "vertikalno", svakako ćete biti na dobitku. Takav namještaj mnogo je isplativiji jer nudi i praktičnost i prostor te vizualno proširuje.
Primjerice, donje kuhinjske elemente svakako ćete birati po visini, pa je praktičnije uzeti one koji imaju više ladica. Smjestite li kuhinjske potrepštine u tri duboke ladice, teško ćete postići preglednost i urednost, a elementi sa šest ladica otvorit će više mjesta gdje ćete moći sve uredno složiti.
Pritom je dobro uzeti i jednu usku, visoku kliznu ladicu s rešetkastim policama, koje su idealne za kuhinjske spužve i deterdžent. "Vertikala" se jednako može primijeniti i na ostale prostorije. Većina gornjih dijelova ormara sastoji se od visokog prostora u kojemu su instalirane jedna ili dvije police koje nikad ne možete dupke popuniti. Potpuno iskoristiti prostor na tim policama je gotovo nemoguće jer se odjeća, nakon što prijeđe polovicu, počne prevrtati. Taj problem možete riješiti instaliranjem dodatnih polica.

>>> Noćni ormarići s više polica i vertikalno obojeni pun su pogodak. U njima ima pregršt mjesta, a i sobu čine većom


I NAČIN SLAGANJA NA POLICE STVARA VIŠE MJESTA
Odlučite li se na prodaju starog namještaja, ponudite veću cijenu od njegove stvarne vrijednosti. Svaki kupac pokušat će spustiti cijenu pa ćete na kraju ipak dobiti dobar iznos. A to će vam dati više izbora za kupnju novih, praktičnijih komada.
Za vizualno prostraniji dojam imajte na umu da na vidljivim policama stvari treba vertikalno slagati. U manjim prostorijama dodatni efekt možete postići istaknete li kauč prekrivačem s vertikalnim uzorkom ili takvim zavjesama.
No pripazite da pristaje boji namještaja i zidova. Kupite li više užih, a viših polica, dobit ćete mjesta i za visoko zrcalo. Ono reflektira odraze u sobi i također čini prostor većim.

>>> Vertikalne slike i fotografije također možete iskoristiti. Osobito su učinkoviti veliki komadi jer djeluju efektno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'