Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Eksplozivni orgazam: Injekcije kolegena povećavaju G točku

None Foto: Fotolia

Injekcija kolagena se ubrizgava u G točku, nakon čega se ona poveća za 24 milimetra. U pet godina je ovaj postupak isprobalo više od 2000 žena u Americi

Žene koje žele još više uživati u seksu mogu za 7421 kuna injekcijom kolagena povećati G točku, piše Daily Mail. Liječnici američkog instituta za vaginalno pomlađivanje u Los Angelesu pacijenticama pod lokalnom anestezijom ubrizgavaju kolagen koji G točku povećava za 24 milimetra. 

Postupak je gotov za samo pola sata, a sa seksom treba pričekati najmanje četiri sata. U proteklih je pet godina "G shot" injekcije isprobalo više od 2000 žena, a postupak treba ponavljati svaka četiri mjeseca. Pacijentice tvrde da im se seksualni život poboljšao. 

- Cilj nam je pomoći i ohrabriti žene kako bi se što bolje osjećale u vlastitom tijelu. No, ponekad je to ljudima teško prihvatiti zato što to nije tipična plastična operacija nakon koje se vide direktni rezultati - istaknuo je ginekolog dr. David Matlock. 

Osim u SAD-u, gdje su postale pravi hit, injekcije "G shot" su dostupne i u Velikoj Britaniji u klinici za vaginalno pomlađivanje u Harley Streetu. 

Komentari (81)
  • ahaha kad bi dobila financijsku injekciju od 7421kn...i jedan slobodan dan to bi bio pravi šoping...kakvo ubrizgavanje kolagena u G točku..od šopinga bi se sama povećala;))))

    23. 10. 2012,   13:21
  • Ako imaš kraj sebe nekoga kome treba braillova abeceda da se snađe, mijenjaj tog nekoga, a ne uštrcavaj si kolagen u :)...da.

    23. 10. 2012,   12:13
  • e a ono da im je kasnije otpala pi*da ne piše..

    23. 10. 2012,   12:05