Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ekstenzije i umjetne trepavice su prošlost! Stigle su kovrčave

Brojni beauty blogeri trude se svojim pratiteljima na društvenim mrežama pružiti nešto novo svježe i drugačije. Jedna je djevojka otišla toliko daleko da na trepavice stavlja igle, štapiće...

Sofie Petersen na Instagramu prati više od 27.000 ljudi, a ono što ju čini posebnom je bizaran pristup klasičnom šminkanju. Jedan od lookova su i guste, kovrčave trepavice od materijala koji se koristi za pranje suđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

puberty isn’t over

Objavu dijeli Sofie Petersen (@sofiepeterseen)

Njezine objave imaju više od tisuću lajkova, a njen način šminkanja je pomalo bizaran pa često pokreće lavinu komentara. Nekima se sviđa to što je drugačija, dok drugi jednostavno ne shvaćaju tko bi htio 'nositi' takvo što.

RIJEŠI KVIZ Lica će vam izgledati poznato: Prepoznajete li slavne na slici?

Neki od njezinih eksperimenata uključuju igle na kapcima, štapiće, lišće i brojne druge stvari. 

Puno ljudi voli ekperimentirati s modom, ali ovakvo što moglo bi biti opasno. Sofie nanosi ljepilo na oči kako bi kreirala neke od najbizarnijih lookova, a doktori se ne slažu s time.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

don’t come close

Objavu dijeli Sofie Petersen (@sofiepeterseen)

- Proces lijepljenja i uklanjanja lažnih trepavica može oštetiti prirodne trepavice ili čak uzrokovati trajni gubitak trepavica. Stavljanje ekstenzija na trepavice može dovesti i do infekcije rožnice ili očnih kapaka, alergijskih reakcija ili natečenih kapaka ako ste osjetljivi na ljepilo, koje može sadržavati iritantne kemikalije - rekao je Roshini Rajapaksa, doktor medicine na NYU School of Medicine, a prenosi Health.

Komentari (31)
  • kao da je oko zalutalo tamo gdje mu nije mjesto, pa gleda i gleda ;)))

    31. 8. 2019,   21:00
  • Ima li kraja ljudskoj gluposti? Ima li?!! I nije meni nje, nego ovih kojima se to sviđa!

    31. 8. 2019,   15:07
  • Haha sad sam se sitila, negdi je bila objavljena ova slika sa kovrcavim trepavicama i bia je neki komentar ispod, "čupaj dolje, lijepi gore" .. A sta se tice ove beauty blogerice.. Ovo je sve, samo ne normalno...

    31. 8. 2019,   14:46